Sahibinden Param Güvende ile satış yapılır mı?

Sensei19

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, Param Güvende ile satış yapacağım onaylama kısmındayım. Sorum şu IBAN kısmına Papara IBAN'ımı gireceğim herhangi bir sorun yaşar mıyım? Biraz acil teşekkürler şimdiden.

Arkadaşlar selam, Param Güvende ile satış yapacağım onaylama kısmındayım. Sorum şu IBAN kısmına Papara IBAN'ımı gireceğim herhangi bir sorun yaşar mıyım? Biraz acil teşekkürler şimdiden.

Satış yaparken babanın veya annenin adına çekim yapabilirsin. Papara kabul olmuyor.

Kral elektronik bir şey satıyorsan sakın param güvende ile satma. Dolandırıcılar çok fazla. Ne sattığını söylersen yardımcı olabilirim.

Kral elektronik bir şey satıyorsan sakın Param Güvende ile satma. Dolandırıcılar çok fazla. Ne sattığını söylersen yardımcı olabilirim.

Hocam RAM satıyorum.

Satış yaparken babanın veya annenin adına çekim yapabilirsin. Papara kabul olmuyor.

Banka hesabı benim üzerime olmadığından dolayı sorun yaşar mıyım?

Hocam RAM satıyorum.
Siz bilirsiniz karar sizin tabi. Ama telefon satarken mesela alıcı telefonu param güvendeyle alıyor. Elinde aynı model bozuk olan bir telefonu bana telefon bu şekilde geldi diyerek bozuk olan telefonu satıcıya geri kargoluyor. Bu sayede hem sağlam telefon alıcıda kalıyor hem de para iadesi yapılıyor alıcıya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı