Sahibindende Param Güvende ile eşya almak

Rifmon

Hectopat
Arkadaşlar selam bir eşya almayı düşünüyorum 2.el ve evde hep boş sahibinden uygulamasından PTT'ye Param Güvende ile sipariş verebilir miyim bir de eşya eğer kırık yollarlarsa ne yapabilirim?

Arkadaşlar selam bir eşya almayı düşünüyorum 2.el ve evde hep boş sahibinden uygulamasından PTT'ye Param Güvende ile sipariş verebilir miyim bir de eşya eğer kırık yollarlarsa ne yapabilirim?
PTT'ye niye sipariş veriyorsun? Anlamadım neyse.

Kırık gelirse geri iade eder, paranı geri alırsın ama sarı sitenin senden ekstra aldığı bir mebla var, onu geri alamazsın, yanar.

Arkadaşlar selam, bir eşya almayı düşünüyorum 2.el ve ev de hep boş. Sahibinden uygulamasından PTT'ye Param Güvende ile sipariş verebilir miyim? Bir de eşyayı eğer kırık yollarlarsa ne yapabilirim?

Hocam yanlış anlamayın ama gerçekten zorlandım anlatmaya çalıştığınız şeyi anlamakta.

Sahibindenden PTT'ye sipariş verebilir miyim dostum yani PTT'den gidip alacağım ve eğer bozuk çıkarsa ne yapabilirim?
Hocan ben bizzat param güvende ile bir ürünümü sattım. Ve kargo şirketini siz seçmiyorsunuz. Satıcı seçiyor. Aras kargo ve PTT vardı sanırsam. Ve Sahibinden'in bozuk ürün konusunda izlediği bir politika var. Eğer ürün bozuk çıkarsa Sahibinden'e başvurabilirsiniz. Ama size tavsiyem, şehir içinden bulmanız ne olur ne olmaz.

Hocan ben bizzat param güvende ile bir ürünümü sattım. Ve kargo şirketini siz seçmiyorsunuz. Satıcı seçiyor. Aras kargo ve PTT vardı sanırsam. Ve Sahibinden'in bozuk ürün konusunda izlediği bir politika var. Eğer ürün bozuk çıkarsa Sahibinden'e başvurabilirsiniz. Ama size tavsiyem, şehir içinden bulmanız ne olur ne olmaz.
Ya alicamda adam mesaja bakmio 150 lira falan bişi zaten alacağım ürün

Technopat Haberler

Geri
Yukarı