PTT'ye niye sipariş veriyorsun? Anlamadım neyse.Arkadaşlar selam bir eşya almayı düşünüyorum 2.el ve evde hep boş sahibinden uygulamasından PTT'ye Param Güvende ile sipariş verebilir miyim bir de eşya eğer kırık yollarlarsa ne yapabilirim?
Arkadaşlar selam, bir eşya almayı düşünüyorum 2.el ve ev de hep boş. Sahibinden uygulamasından PTT'ye Param Güvende ile sipariş verebilir miyim? Bir de eşyayı eğer kırık yollarlarsa ne yapabilirim?
Hocam yanlış anlamayın ama gerçekten zorlandım anlatmaya çalıştığınız şeyi anlamakta.
Hocan ben bizzat param güvende ile bir ürünümü sattım. Ve kargo şirketini siz seçmiyorsunuz. Satıcı seçiyor. Aras kargo ve PTT vardı sanırsam. Ve Sahibinden'in bozuk ürün konusunda izlediği bir politika var. Eğer ürün bozuk çıkarsa Sahibinden'e başvurabilirsiniz. Ama size tavsiyem, şehir içinden bulmanız ne olur ne olmaz.Sahibindenden PTT'ye sipariş verebilir miyim dostum yani PTT'den gidip alacağım ve eğer bozuk çıkarsa ne yapabilirim?
Ya alicamda adam mesaja bakmio 150 lira falan bişi zaten alacağım ürünHocan ben bizzat param güvende ile bir ürünümü sattım. Ve kargo şirketini siz seçmiyorsunuz. Satıcı seçiyor. Aras kargo ve PTT vardı sanırsam. Ve Sahibinden'in bozuk ürün konusunda izlediği bir politika var. Eğer ürün bozuk çıkarsa Sahibinden'e başvurabilirsiniz. Ama size tavsiyem, şehir içinden bulmanız ne olur ne olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.