Sahte ihtar yedim

BatuHan999

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. Dün bir e-posta hakkında konu açmıştım ve kim olduğu ile ilgili sizden az çok bilgi almıştım. Bugün ise YouTube'dan yaptığım karşı bildirime karşı bir mail geldi ve mailde ilk fotoğraftakiler yazıyor. Kullandığımı iddia ettikleri içerik ise "fil necati videosu" :D. Cidden aklım almıyor dün destek kısmına da yazdım ve destek bana eğer eminsem karşı bildirimde bulunmamı istedi. E eminim karşı bildirimde bulundum ama cevap olarak bana koskoca YouTube "anlayamadım" yazıyor. Ve mail sonlarına geldiğimizde istekliysem hakkımı hukuk yolunda aramamı söylüyor yani dava falan muhabbeti. Bende ne dava açacak bir bütçe ne de tanıdık var. Cidden emek hırsızlığı bu kadar basit mi? Küçük kanalları avlayıp duruyorlar. Bu sitedeki insanlara ulaştığınızda hiç araştırmadan sormadan soruşturmadan anında videoyu veya içeriği nasıl kaldırabiliyor? Buna hakları var mı? Sizlerden tanıdık avukat ve bütçem olmadığı için yardım isteme gereği duydum. Bilen vatandaşlar beni biraz aydınlatsın ne yapmam hakkında. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_6.png
    Screenshot_6.png
    32 KB · Görüntüleme: 205
  • Screenshot_7.png
    Screenshot_7.png
    64,1 KB · Görüntüleme: 207
Dostum anladığım kadarıyla sen zaten başkasının içeriğini paylaşmışsın. YouTube tarafından otomatik ihtar yemişsin. Davalık bir durum gibi konu açmışsın :D

Benim anlamadığım bu telif yiyen video tamamen sana mı ait de karşı bildirim attın?

Hocam bildiğin 6 dakikalık içeriğim bana ait. Oyun videosu çekiyorum. Ve aralara da shitpost tarzı komik edit olarak sıkıştırıyorum. Üstelik bu videoyu binlerce kişi paylaştı ve milyonlarca izlendi. Bu bahsettiğim sitedeki insanlar ne hakla içerik siliyor aklım almıyor.

Dostum anladığım kadarıyla sen zaten başkasının içeriğini paylaşmışsın. YouTube tarafından otomatik ihtar yemişsin. Davalık bir durum gibi konu açmışsın :D
Başkasının içeriği dediğin "fil necati videosu" hocam. YouTube'da aratırsan belli bir sahibi olmadığını paylaşıma açık olduğunu anlarsın. Video Reddit'te yayıldı.

Başkasının içeriği dediğin "fil necati videosu" hocam. YouTube'da aratırsan belli bir sahibi olmadığını paylaşıma açık olduğunu anlarsın. Video Reddit'te yayıldı.

Dostum Fil Necati dediğin karakter Kral Şakir adlı çizgi film karakteri ve bu çizgi filmin haklarına sahip olan bir şirket var sonuçta değil mi?

Dostum fil necati dediğin karakter kral şakir adlı çizgi film karakteri ve bu çizgi filmin haklarına sahip olan bir şirket var sonuçta değil mi?

İşte hani telif atan kişinin ismini ve mail adresi gözüküyor ya hocam hah işte atan kişinin ismi "özelhaber" mail ise [email protected]. Sence mantıklı mı bu? Kral şakir resmi YouTube hesabından mail gelse sesim zaten çıkamaz. Ama bu bahsettiğim sitede adamlara danışıp istediğiniz videoyu kaldırabiliyorsunuz. Umarım şimdi hak verirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı