BatuHan999
Hectopat
Daha fazla
İyi günler. Dün bir e-posta hakkında konu açmıştım ve kim olduğu ile ilgili sizden az çok bilgi almıştım. Bugün ise YouTube'dan yaptığım karşı bildirime karşı bir mail geldi ve mailde ilk fotoğraftakiler yazıyor. Kullandığımı iddia ettikleri içerik ise "fil necati videosu"
. Cidden aklım almıyor dün destek kısmına da yazdım ve destek bana eğer eminsem karşı bildirimde bulunmamı istedi. E eminim karşı bildirimde bulundum ama cevap olarak bana koskoca YouTube "anlayamadım" yazıyor. Ve mail sonlarına geldiğimizde istekliysem hakkımı hukuk yolunda aramamı söylüyor yani dava falan muhabbeti. Bende ne dava açacak bir bütçe ne de tanıdık var. Cidden emek hırsızlığı bu kadar basit mi? Küçük kanalları avlayıp duruyorlar. Bu sitedeki insanlara ulaştığınızda hiç araştırmadan sormadan soruşturmadan anında videoyu veya içeriği nasıl kaldırabiliyor? Buna hakları var mı? Sizlerden tanıdık avukat ve bütçem olmadığı için yardım isteme gereği duydum. Bilen vatandaşlar beni biraz aydınlatsın ne yapmam hakkında. Şimdiden teşekkürler.