Sahte para ne yapılmalı?

Apo25

Centipat
Daha fazla  
Ben öğrenciyim 200 TL bana sahte para itelediler. Günaha girer miyim diye bayağı araştırdım evet işin ucunda günah var. Ne yapayım ben bu parayı? Bu ay tek param bu 200 TL var ama günah. Ben bu parayı imha etmeyi düşünüyorum. Sonuçta kul hakkının cezası affedil miyim? Siz ne düşünüyorsunuz çok çaresiz kaldım bu ayın sonuna kadar tek param.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben öğrenciyim 200 TL bana sahte para itelediler. Günaha girer miyim diye bayağı araştırdım evet işin ucunda günah var. Ne yapayım ben bu parayı? Bu ay tek param bu 200 TL var ama günah. Ben bu parayı imha etmeyi düşünüyorum. Sonuçta kul hakkının cezası affedil miyim? Siz ne düşünüyorsunuz çok çaresiz kaldım bu ayın sonuna kadar tek param.

Kanka aldığın elemana geri ilete parayı ya da harca diyeceğimde senin dinin açısından günaha girdiğini düşünüyorsun eğer eleman almazsa parayı sadaka kutusuna at belki sahte olduğunu anlamazlar yoksullara iyiliğin dokunur ı don't know ya da çok takma harca bilmiyorum sana kalmış aklından ne geçiyorsa.

Hocam yakalanırsanız cezası hapis. Yırtabilirsiniz

Çok araştırdım ve günah olduğu kanaatine vardım şu sıralar elime geçen 50 paradan 1 i sahte yani boşuna araştırmayın her türlü günah ve parayı yaktım yeni bir tane geçti elime onunda yaktım. İyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı