Emin olun prestij için alınacak çakma S22/23 10a'dan çok çok daha kötü gözüküp sırıtacaktır, orijinal düşük bütçeli bir şey alın, telefon olsun. Sahte olanların ne kamerası ne kendisi çalışıyor, 20 fps telefon kullanırsınız.
Sar değerleri sağlığa zarar vermekte TAA izleyin anlarsınız.Ben telefon almayı düşünüyorum Samsung S22 S23 falan ucuza sahtesini satıyorlar sizce o fiyata S23 sahtesini mi alayım yoksa Redmi 10a gibi orijinal telefon mu alayım?
Oyuncak telefon > Sahte telefon.Orijinal alın. Hiçbir ürünün sahtesi alınmaz!![]()
Mültecilere dağıtılsınEğer çocuk yapma gibi bir düşünceniz falan yoksa alınır hocam tam bir F/P![]()
Bütçeniz nedir? Belki size daha iyi bir telefon önerebilirim.Ben telefon almayı düşünüyorum Samsung S22 S23 falan ucuza sahtesini satıyorlar sizce o fiyata S23 sahtesini mi alayım yoksa Redmi 10a gibi orijinal telefon mu alayım?
Mültecilere dağıtılsın![]()
Olabilir, üreme durursa çok iyi olur.hocam oradaki p performans değil patlama onun için dağıtılması gerekmiyorDD
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.