senpaiwa
Hectopat
Daha fazla
Merhaba. 5 gün önce Kızılay'da üzerinde Vodafone yazan bir teknik servisten 750 liraya Apple 20W şarj adaptörü aldım. Alırken de bu ürünün orijinalliğini nasıl teyit edebilirim diye sordum adam da seri numarasından dedi. Açarken de kutusunu yırttığım adaptörü evde kullanırken yavaş şarj ettiğini düşünüp geri götürüp adama durumu ilettim. Adam da yeni bir adaptörü kutudan çıkarıp eski adaptörü yeni adaptörün kutusuna koydu ve beraber yeni adaptörü 15 dakika boyunca şarj ettik ve 15 dakikada %3 doldurdu. Adama yavaş olduğunu söylediğimde adam normal, dakikada 1 mi doldursun dedi. Bunun üzerine Apple Store'dan 650 liraya aynı adaptörü aldım ve 10 dakikada %13 şarj etti arkadaşlar. Dükkana tekrar gidip bu durumu söylediğimde adam iade yapmadığını, istersem 750 liralık başka ürünler alabileceğimi söyledi. Ben de başka ürünler almadım arkadaşlar dava açmak istiyorum. Ürünü aldığıma dair herhangi bir fatura vs. yok. Dava açabilir miyim ve dava açmak ne kadar tutar teşekkürler.
Yazmayı unutmuşum yavaş şarj edince seri numarasını kontrol ettim ve seri numarası bulunamadı bu durumu da satıcıya söyledim satıcı ürünlerin yurt dışı orijinal olduğunu söyledi.
Yazmayı unutmuşum yavaş şarj edince seri numarasını kontrol ettim ve seri numarası bulunamadı bu durumu da satıcıya söyledim satıcı ürünlerin yurt dışı orijinal olduğunu söyledi.
Son düzenleyen: Moderatör: