Sakalın Çıkmaması Sorunu

O yaşlarda nefret ederken, büyüyünce niye çıkmıyor diye isyan edebilirsin :)
Sakal insanı biraz büyük gösteriyor, şık gösteriyor güzel birşey ya insanın sakalının olması. Benim sakalım çıkmasa şahsen bende dert ederdim kendime. 7.sınıfa giderken birgün farkettim sakalımın çıktığını, faullerimin altından uzuyordu saç gibi ama meğer sakalmış. Şimdi 11 oldum anca yayıldı artık. Stajdayken otelde çalışıyordum o yüzden hergün tıraş olmak şarttı, işte öyle sürekli tıraş olmanız gereken işlerde gerçekten bıkıyorsunuz tıraş olmaktan keşke çıkmasaydı diyorsunuz.

Var hocam. Siz beğenmiyor olabilirsiniz ama eğer uzatmasını bilirsen seni daha şık gösterir. Ayrıca yüz sağlığına artıları vardı Google'dan araştırabilirsiniz.
Hiç birisine inanmıyorum, Ayrıca Şık vs. göstermiyor daha kaba ve yaşlı göstermesi dışında bir artısı yok.

Hiç birisine inanmıyorum, Ayrıca Şık vs. göstermiyor daha kaba ve yaşlı göstermesi dışında bir artısı yok.
E hocam kanıtlanmış olanlarınada mı inanmıyorsunuz? Hiç lazer epilasyon düşündünüz mü bu arada? Bu kadar sevmiyorsanız tıraş olmaktanda bıkmışsınızdır.

Sakal insanı biraz büyük gösteriyor, şık gösteriyor güzel birşey ya insanın sakalının olması. Benim sakalım çıkmasa şahsen bende dert ederdim kendime. 7.sınıfa giderken birgün farkettim sakalımın çıktığını, faullerimin altından uzuyordu saç gibi ama meğer sakalmış. Şimdi 11 oldum anca yayıldı artık. Stajdayken otelde çalışıyordum o yüzden hergün tıraş olmak şarttı, işte öyle sürekli tıraş olmanız gereken işlerde gerçekten bıkıyorsunuz tıraş olmaktan keşke çıkmasaydı diyorsunuz.

Yani bir opsiyondur kardeşim. Sevmiyorum diye sakalıma lazer epilasyon yapacak halim yok. Yaptıran yaptırır tabi bir şey demek bana düşmez.
Son dönemde sakal modası var zaten. Eskiden bu kadar bırakan görmezdik :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı