Şalazyon ameliyatı çok acıtır mı?

Makaleler
1
Normalde küçükken bana iğne vurulurken bile gülen insanım fakat haftaya bu ameliyatı olacağım nasıl olduğunu görünce biraz endişelendim. Lokal anestezi de çok işe yarar mı bilmiyorum. Bu ameliyatı çok acıtır mı?

Edit: Ameliyatta acı hissetmiyorsunuz ama o iğne var ya o iğne... Benimki özellikle büyük diye adam 3 tane vurdu. İğne dışında bir sorun olmuyor, aşırı da bir acı yok dostlar. Olacaklara şimdiden geçmiş olsun diliyorum 🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde küçükken bana iğne vurulurken bile gülen insanım fakat haftaya bu ameliyatı olacağım nasıl olduğunu görünce biraz endişelendim. Lokal anestezi de çok işe yarar mı bilmiyorum. Bu ameliyatı çok acıtır mı?

Edit: Ameliyatta acı hissetmiyorsunuz ama o iğne var ya o iğne... Benimki özellikle büyük diye adam 3 tane vurdu. İğne dışında bir sorun olmuyor, aşırı da bir acı yok dostlar. Olacaklara şimdiden geçmiş olsun diliyorum 🙂
Bölgeyi uyuşturuyor ve bu yüzden ağrı hissetmezsiniz. Ama çıktıktan bir kaç gün sonra ağrı falan hissedersiniz o kadar.

Hocam yine de pek sanmıyorum aşırı acıyacak korkusu var hala. Umarım sadece ağrır.
Hocam şalazyon ameliyatına dair bilgim yok ama jinekomasti 3.Derece ameliyat ve aynı anda deri gerdirme ameliyatı olmuş birisi olarak söylüyorum ki ; Doktorun dediğine göre sağ ve sol toplam 40 dikişe yakın vardır dedi. İlk 2 gün uyuşkun olduğu için bir şey hissetmedim. Sonra ki 2 gün ağrı kesici önerdi ve içtiğimde rahatlatmıştı. Sadece rahatsız ediyor. Ufak tefek ameliyat değildi ama sorun olmadı. Psikolojik olarak çok önemli. Tutup aşağı çekme kendini,hazır hissetmeye çalış. Öyle inanılmaz acılar olsa,zaten hiçbir zaman insan dayanamaz :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı