Şampiyon Şampiyonu Shyvana'nın Değeri

Bulunduğun lig ve hesabın içinde bulunan kostüm sayısına göre ortalama para değeri hesabın fiyatına eşittir. Hesapta Championship Shyvana olması önemli bir etken değildir. Önemli olan lig ve ardından hesabın içinde bulunan kostüm sayısıdır.
 
Rp fiyatı kadar bir kostüm o zira her sene 1 defa şampiyonlar şampiyonu kostümleri çıkıyor satışa. Bende de CS Thresh ve CS Kalista var 950 RP.
 
Arkadaşlara katılmıyorum. İçerisinde Orijinal CS Riven bulunan hesap da mı normal fiyattan satılacak?
CS Shyvana'nın değeri nedir bilmiyorum açıkcası.
 
İçindeki kostümler pek bir etki etmiyor.

Hesabın ligi etkiliyor. Kostümler Eğer Destansı değilse çok bir etkisi olmaz. İçinde Pulsefire Ezreal, Ruh bekçisi Udyr gibi kostümler bulunan hesaplar 100-150 lira gibi bir fiyata satılıyor.

Bende Bütün Şampiyonlar Şampiyonu Kostümleri var. Eğer Şampiyonlar Şampiyonu Riven taçlı hali varsa 10-20 lira yükseltebilirsin.
 
Hesapta bulunan kostümlerin değerleri'de önemli tabiki. Bu konuda haklısınız fakat şahsen içinde Old Championship Riven bulunan fakat silver eloda bulunan bir hesabı almak yerine plat 2 elo 15-25 kostümü olan bir hesabı almayı göz önünde bulundururum.
 
Cs Riven kostümü sezon 1-2'deki değerli sadece. 2 çeşit Cs Riven kostümü var. Cs shyvana 975 RP.
Orijinal olan yani S1-2'deki CS Riven'dan bahsediyorum.
Dediğim gibi CS Shyvana ne kadar değerlidir bilmiyorum. Ben sadece arkadaşlara katılmadığımı, içindeki kostümlerin de fiyatını etkileyebileceğini söylemek istemiştim.
 
Dediğim gibi genel kostümler pek bir etki etmiyor. Örnek Cs Riven s2 (S2 de çıktı ilk olarak) King Rammus, Black Alistar veya turnuva kazanınca gelen kostümler hariç etki etmez. 100 kostümün olur maksimum 10 lira fark eder. Önemli olan bulunduğu ligdir.

Şöyle bir örnek vereyim fiyatı kendin hesaplarsın tr Dia 1 + 100 Kostüm ( 5 tane efsanevi, 1 tane destansı ) 125 lira gibi bir fiyata satılıyor.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı