Şampiyonlar liginde 2. finalist kim olur?

370655

Megapat
Evet arkadaşlar bugün Manchester City-Real Madrid maçı var. Ben bu sefer City turu geçer diye düşünüyorum. Skor olaraksa 3-1 bitebilir bence. Bana kalırsa kupayı da City kazanacaktır eğer finale çıkarlarsa. Sizler neler düşünüyorsunuz?

Bence City alır. Madrid ilk maçı alabilseydi çok büyük avantaj olurdu ama şuan avantaj City'de. Zaten Inter finale çıktı. Ben Inter'in iki takımı da aman aman zorlayacağını düşünmüyorum(tam tersi çıkarsa linçlemeyin ha 😁) Yani bu maçta finale kalan %90 kupayı da alır. Hakan da kendi ülkesinde final oynayacak, onun almasını isterim ama zor. Bu maçı City alır.

Eğer Real Madrid bu maçtan sağ çıkabilirse zaten kupa onların demektir çünkü adamlar finalde kaybetmiyorlar ama yine City tarihinin en güçlü dönemini yaşıyor bu yüzden şimdilik final İnter vs Man City gibi görünüyor.

2-3 Real Madrid kazanır bence. Real Madrid çok farklı. Rakip takım kim olursa olsun favori diyemiyorsun. Geçen sene de gösterdi bunu. Gollerde Vini, Benzema, Haaland ve Bernardo silva’dan gelir. HALA MADRİD!

Real Madrid bu ligin sahibi ama bence çok zorlanacaklar. Manchester City'nin yeni sistemi çok iyi işliyor kapalı savunmalar hariç. Real Madrid savunması geçen maçtaki gibi iyi bir iş yaparsa geçerler bence turu ama kağıt üstünde büyük ihtimalle %70 Manchester City %30 Real Madrid derim.

Final maçında ise İnter hiç hafife alınacak bir rakip değil. Onlarda aynı şekilde baya sağlam savunma yapıyorlar ve geçiş oyununu iyi oynuyorlar. Real Madrid'de çıksa City'de çıksa İnter 1 gol atıp yatarak final maçının zevkinin içine ederek kupayı götürebilirler. Bu senaryo yaşanırsa hiç şaşırmam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı