Çözüldü Samsug S21 FE işlemcisi nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Türkiye'de sadece Exynos 2100 versiyonu bulunuyor. Yurt dışı Snapdragon 888 bulabilirsiniz.
@masteg sadece oyun için alıyorsanız alınmaz. Pasif soğutmaya sahip bir cihaz ve dökümü kötü Exynos 2100 islemcisinden güç alıyor.
Ortalama oyunların üstesinden gelir ama ağır oyunlarda duvara çarpıyor maalesef. Ben S21 kullanıyorum, Wild Rift sorunsuz oynatıyor. Ama sebebi Exynos 2100'e sağlam optimize edilmiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videoları incelerseniz daha kolay karar verebilirsiniz.

Exynos 2100 yonga setine sahip olan satılıyor Türkiye'de.
Snapdragon 888 yonga setine sahip telefonlar ise Amerika pazarı içindi daha sonra Hindistan da satıldı diye hatırlıyorum.
Şunu da belirtmekte fayda var Snapdragon 888 kronik sorunlu bir işlemciydi

@masteg sadece oyun için alıyorsanız alınmaz. Pasif soğutmaya sahip bir cihaz ve dökümü kötü Exynos 2100 islemcisinden güç alıyor.
Ortalama oyunların üstesinden gelir ama ağır oyunlarda duvara çarpıyor maalesef. Ben S21 kullanıyorum, Wild Rift sorunsuz oynatıyor. Ama sebebi Exynos 2100'e sağlam optimize edilmiş.

Bu videoları incelerseniz daha kolay karar verebilirsiniz.

Sosyal meda günde 3 4 saat oyun kamera acısından iyi mi?

Exynos 2100 yomga setine sahip olan satılıyor Türkiye'de.
Snapdragon 888 yonga setine sahip telefonlar ise Amerika pazarı içindi diye hatırlıyorum.
Şunu da belirtmekte fayda var Snapdragon 888 kronik sorunlu bir işlemciydi.
Exynos 2100 daha sorunlu aslında. Aynı tuketimde daha düşük CPU, GPU performansı sunuyor. Aynı zamanda dökümü daha kötü olduğu için yük altında daha erkenden throttle yemeye başlıyor.
Ayrıca görüntü işlemesi de Snapdragon varyantina göre daha kötü.
Snapdragon varyanti daha büyük kasaya rağmen yükte daha az tüketim sergiliyor.
İki cihaz da pasif soğutmalı.
Isinmalari da baş başa.
Screenshot_20230818_132104_YouTube.jpg

Sosyal medya, günde 3-4 saat oyun kamera acısından iyi mi?
3-4 saat oyun sıkıntı çıkarabilir. Yükte 11W kadar tuketebilen bir islemciden bahsediyoruz. Muhtemelen bataryayı zorlar.

Exynos 2100 daha sorunlu aslında. Aynı tuketimde daha düşük CPU, GPU performansı sunuyor. Aynı zamanda dökümü daha kötü olduğu için yük altında daha erkenden throttle yemeye başlıyor.
Ayrıca görüntü işlemesi de Snapdragon varyantina göre daha kötü.
Snapdragon varyanti daha büyük kasaya rağmen yükte daha az tüketim sergiliyor.
İki cihaz da pasif soğutmalı.
Isinmalari da baş başa.
Eki Görüntüle 1932424

3-4 saat oyun sıkıntı çıkarabilir. Yükte 11W kadar tuketebilen bir islemciden bahsediyoruz. Muhtemelen bataryayı zorlar.

Hangi telefon almalıyım iyi kameralı bir telefon oyun acısındanda iyi.

@masteg bu bütçede en iyi kamera S21 FE'de. Oyun performansı için de POCO serilerine yönetebilirsiniz ama kamera ve yazılımının çöp olduğunu bilmeniz gerekiyor. Sadece oyun için POCO alınır.
Hangi oyunları oynayacaksınız?

@masteg bu bütçede en iyi kamera S21 FE'de. Oyun performansı için de POCO serilerine yönetebilirsiniz ama kamera ve yazılımının çöp olduğunu bilmeniz gerekiyor. Sadece oyun için POCO alınır.
Hangi oyunları oynayacaksınız?

PUBG oynarım 3 4 saat en fazla. Encok sosyal medyagibi yerlerde dolaşırım.

@masteg PUBG, Exynos 2100 için sorun değil. O oyunda pek sıkıntı yaşamazsınız ama muhtemelen 4 saatin sonunda bataryası bitecektir. Ona göre karar verin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı