Samsun'da Millenicom mu Netspeed mi?

NetSpeed 100 TL kurulum ücreti alıyor. Millenicom kurulum ücreti alıyor mu?
Şu anki kullandığınız TT ile sözleşmenizin bitmesine az mı kaldı? Geçiş yaparsanız Millenicom kurulum ücreti almıyor. Diğer türlü 120 Tl kurulum ücreti alıyor. Dediğim gibi arkadaşını getir kampanyasıyla 35 lik paket alırsanız ilk ay 80 Tl lik ücreti ödemezsiniz.
79 liraya taahhütsüz paketi var hocam.
Evet , taahhütsüz paketi var, ben de bunu kullanıyorum.

NetSpeed kullanıyorum ve ping değerleri TT göre çok iyi geldi. Speedtest'de TT ile aynı ping çıkıyordu ancak oyuna gelince öyle değilmiş. Vallaha Millenicom bana TT gibi geldi ve ısınmadığım için almadım.
Peki teknik destek kısmında nasıllar hocam öyle bir sorununuz oldu mu?

Şu anki kullandığınız TT ile sözleşmenizin bitmesine az mı kaldı? Geçiş yaparsanız Millenicom kurulum ücreti almıyor. Diğer türlü 120 Tl kurulum ücreti alıyor. Dediğim gibi arkadaşını getir kampanyasıyla 35 lik paket alırsanız ilk ay 80 Tl lik ücreti ödemezsiniz.

Evet , taahhütsüz paketi var, ben de bunu kullanıyorum.
Şimdi mesela arkadaşını getir kampanyasından faydalandım ve 1 ay ücretsiz kullandım. Atıyorum 5 ay sonra bir arkadaşımda Millenicom'a geçmek istedi o da benim üzerimden geçip birer ay daha bedava kullanabiliyor muyuz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı