Samsung 24" crg50 FHD 144Hz 4MS alınır mı?

  • Konuyu başlatan 0skar
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 5.156
1250 TL'ye geliyor yarın Vatan'da inceleyeyim diyeceğim ama İtopya indirimi 1 saat sonra bitiriyor sanırım.
Bitmeyecek. Hep böyle yapıp insanları telaşlandırıyorlar. 1400 TL civarına tekrar satılır.
 
Bitmeyecek. Hep böyle yapıp insanları telaşlandırıyorlar. 1400 TL civarına tekrar satılır.

Evet bakalım. Kasımda iken keşke alıp monitörü de koysaymışım. Evde kullanmadığım kapalı kutu tv vardı onu sattım monitörü hızlandırdım. O aklıma gelmemişti yoksa o zaman alırdım :) Kısmet bakalım Yarına belki hepsiburada 4/4 veya farklı bir kampanya da biraz indirim uygulayabiliyor. En olmadı sanırım bu monitörü alırım. Samsung nasıl sizce ? 1100 TL 6 taksit vade farksız imkanı göz önüne alındığında?
 
Selamlar, ürünü almayı düşünüyorum sizce almalı mıyım? ghosting, ışık sızması, ölü pikselle karşılaştınız mı? öneriyor musunuz?
 
Selamlar, ürünü almayı düşünüyorum sizce almalı mıyım? ghosting, ışık sızması, ölü pikselle karşılaştınız mı? öneriyor musunuz?
Ben 1099 TL'ye almıştım. Aldığım fiyat bazına bakarsam sıkıntım yok. Pivot özelliği olmaması eksi bir durum. Ben ağır oyunlarda denemedim. Pubg Mobile ve Steam Pubg - Gta 5 olarak denedim bir sıkıntı göremedim. DP Kablosu aldım onunla kullanıyorum 144 hz olarak. Şu ara 1600 civarında görüyorum fakat o fiyatlara 165hz alınabilir. VA panel olması güzel. Işık süzmesi 0 diyemem ama göz alacak kadar da değil. Başka monitör deneme şansım olmadı belki de bu yüzden fazla eleştiremiyor olabilirim hocam.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı