Samsung 860 Evo Düşük Yazma Hızı

Aynen reyizim ben de sabah beri bunu diyom ama anlamak istemiyorlar 300 çıkması lazımken 380 çıkmış müthiş bir değer fazlasını istemek doyumsuzluktur ağzına kadar doldurmasaydın o zaman.
Dostum mantıklı argümanla gelen sen değildin. Diğer arkadaş söyledi onu. Sen "disk dolu, doyumsuzluk yapma reyiz" dedin bana. Ayrıca aynı model SSD ile laptopta 500 üzeri alıyorum.

Doluluk olarak Laptop'da iğne koyacak yer yok. Zaten donanımsal olarak diskin dolu olması yazma hızını düşürmez. Sitede yazan şeyin mantığını anlamış değilim. Siz bana donanım kaynaklı senin donanımın düşük (işlemci vs.) deseniz "OK." derim ama siz bana "hızın normal" dersen bu SSD'nin hızı bu demektir- ki bu yanlış bir bilgi. SSD'nin hızı bu değil.

WhatsApp Image 2021-01-28 at 17.51.09.jpeg

Laptop'da hız sonucu bu. Hiçbir ekstra özellik falan açık değil. RAPID Mode vesaire. Ama bu hızı alıyorum. Bunun mantıklı açıklaması ne?

Laptop özellikleri :

Intel Core i5 8250U
8 GB Ram
Radeon 520 Ekran Kartı

Laptop'u daha az kullanmışsınız. Yazma hızı düşük cihazı bir gün sonra deneyin.
Hayır laptop'da daha uzun süredir takılı SSD. Masaüstünde ki SSD'ye ne yüklediysem ona da onu yükledim. Hatta orada bazı kodlama programları falan var ekstradan. İkisini de her gün aktif kullanılıyor. Bir iki gün sonra ne değişecek?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı