SERKNX
Hectopat
Daha fazla
Selam Recep hocam bir konuda yardımınıza ihtiyacım var, 12 gün önce Samsung 970 EVO Plus 2TB NVMe M.2 satın aldım, şöyle bir sorunum var, bilgisayara büyük boyutlu bir şey yüklerken ya da aynı anda birkaç program kurarken, kurulum esnasında başka bir program çalıştırırken, kurulum esnasında büyük boyutlu WinRAR açarken vs sistemde 3, 5, 10 saniye arası donmalar oluyor, Samsung Magician ile tüm testleri yaptığımda NVMe de sorun görünmüyor, driver vs her şey olması gerektiği gibi yüklü ve güncel, bu 3, 5, 10 saniye arası donmalar oyun Oynarken'de oluyor, yine oyun oynarken bazen fare bazen de klavye yanıt vermiyor, sanırım donmadan kaynaklanıyor, bir de şöyle bir şey dikkatimi çekti CrystalDiskMark, Atto Disk Benchmark, AS SSD Benchmark gibi uygulamalar ile test yaptığımda Samsung Magician programındaki Written bölümü 100GB birden artıyor, örneğin 4.5TB yazarken Atto ile bir test yapıyorum 4.6TB oluyor bir daha test yapıyorum 4.7TB oluyor, her test yaptığımda böyle bir artış oluyor, bu normal mi yoksa NVMe mi sorunlu anlayamadım, iade etmeli miyim? Acil dönerseniz iyi olur, 2 gün içinde iade etme hakkım bitecek sanırım, ya da ayıplı ürün kategorisinde iade etmeyi deneyebilirim, lütfen dönüş yaparak bana bu konuda bana yardımcı olun, şimdiden teşekkürler. Anakart: MSI X470 Gaming Plus, işlemci: AMD Ryzen 7 2700X, 16 GB RAM, Ekran Kartı: GTX 1660 Ti.
Son düzenleyen: Moderatör: