Samsung 970 EVO Plus 500 GB'ye Eşdeğer SSD Önerisi

Kıytırık modellerle uğraşmanı hiç tavsiye etmiyorum. Bütçeni zorla, onu almaya çalış. Aldığına değecektir kesinlikle. Her şeyi ile top seviyede bir SSD diyebilirim.

Ayrıca SSD alırken sadece okuma/yazma değerlerine bakmak yanlış olur. Bununla birlikte IOPS değerlerine, NAND yongalarına, kontrolcüsüne, gecikme sürelerine de bakmak gerekiyor.
 
Mesela şöyle bir olay var okuma yazma hızı aşağı yukarı tüm SSD'lerde yüksek ama dosyalar belli bir GB'ı geçince HDD gibi oluyorlar buna bakarak al render alacaksan kesinlikle Samsung ama oyun vb için kaliteli denilebilen tüm markaları alabilirsin.
 
XPG SX8200 PRO ürününü öneririm. Yurt dışında Samsung katili diye biliniyor. Hız olarak Evo M.2 modeliyle yarışıyor. 7 aydır SX8200 Pro'nun 512GB modelini kullanıyorum. Çok memnunum ;) Yazma okuma hızları müthiş. Aynı şekilde XPG D60G RAM kiti kullanıyorum, 3200mhz cl16 bellek kitini 3733mhz cl16'ya overclock yaptım ve sorunsuz çalışıyor. Bu markadan çok memnunum.

 
Son düzenleme:
Merhaba, buradaki ürünü gözüme kestirdim ama fiyatı biraz pahalı geldi bana. Bunu almamı önerir misiniz yoksa aynı okuma/yazma hızına sahip farklı bir marka/model mi önerirsiniz?

Aynı okuma/yazma hızlarına eşdeğer bir SSD öneriniz varsa yorumlayın lütfen.
Toshiba OCZ TR 200
Bu söylediğim model bir efsane kardeşim.
SSD konusunda bir devri kapatıp ötekini açan bir SSD'dir adeta.
Yeniliklerin babasıdır.
 

Geri
Yukarı