Custom ROM Samsung A10 Custom ROM sonrası açılmıyor

Geliştirici

Decipat
Makaleler
1
Herkese merhaba. Telefonuma LineageOS kuracaktım. Telefonu TWRP modunda iken başarılı bir şekilde bu rehbere göre temizledim. Bu arada silerken dahili Depolama'yı da seçtim. Bilgisayar üzerinden ROM dosyasını cihaza attım ve kurdum. Fakat şimdi telefon açılmıyor. Ne yapmam gerekli? İyi sosyaller!

Yeni IMEI mi attırmam gerek acaba?
Geçmiş olsun, imei uçmuş olabilir. Telefon uygulamasina *#06# yazip imei numarasini kontrol edin. Fotograf atmayin, numara var mi diye kontrol edin sadece.
Benim imei uçtu @Umut Nas hocamin dedigi gibi.
Screenshot_20230515-151354_Phone.png

Dosyayi bilgisayara kopyalayin ki format data vb. yapinca silinmrsin.

Tamamdır. Sadece EFS'yi tikleyeceğim değil mi? Boot falan da otomatik olarak seçili de.

Dosyayi bilgisayara kopyalayin ki format data vb. yapinca silinmrsin.

Hocam sadece EFS'yi tikleyip yedeği aldım ve bilgisayara masaüstüne koydum. Başka yapmam gereken nedir?

TWRP'ye girip Backup kismindan EFS'yi tikleyin ve başlatın. Dosyayı bilgisayara çekin.
Modem olayini tam hatırlamıyorum, SIM kart slotu degistirip deneyin once.

Bu arada SIM slotunu değiştirmeyi denedim hocam, o da işe yaramadı :(

LoSu tekrar kurmaya gerek yok. Sadece format atıyor.
Hocam bu modemi tekrar nasıl yükleyeceğim acaba biliyor musunuz? EFS yedeğini de aldım bilgisayara.

Son düzenleme:
Hocam iyi haber telefonu nasıl olduysa bilmiyorum, download Mode'a aldım :D hemen ne yapmam gerektiğini söyler misiniz? Gider falan :D

Abicim selam benim telefon A105FFDS9cwb2 model bende ayni sorunu yasiyorum ne onerirsiniz? Zor durumdayim arkadasin yasadigi sorunu LineageOS 18-18.1 indirdim kurdum telefon acilmadi once açıldı TWRP'ye reboot yaptim fakat tamamen kapandi ne onerirsiniz hocam?

Tamam bu güzel birşey brick olması demek hiçbir şekilde cihazın tepki vermemesi demek, eğer twrp’ye ulaşabiliyorsanız full wipe yapıp tekrar flashlamayı deneyin.
iyi gunler hocam bende de ayni sorun ve ayni model telefonun stok romunu indirip kurmam icin stock romu bulmam gerekiyor model SM-A105FFDS9CWB2 umarim dogru yazdim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı