Herkese merhaba. Telefonuma LineageOS kuracaktım. Telefonu TWRP modunda iken başarılı bir şekilde bu rehbere göre temizledim. Bu arada silerken dahili Depolama'yı da seçtim. Bilgisayar üzerinden ROM dosyasını cihaza attım ve kurdum. Fakat şimdi telefon açılmıyor. Ne yapmam gerekli? İyi sosyaller!
Geçmiş olsun, imei uçmuş olabilir. Telefon uygulamasina *#06# yazip imei numarasini kontrol edin. Fotograf atmayin, numara var mi diye kontrol edin sadece.
Benim imei uçtu @Umut Nas hocamin dedigi gibi.
Geçmiş olsun, IMEI uçmuş olabilir. Telefon uygulamasina *#06# yazip IMEI numarasini kontrol edin. Fotograf atmayin, numara var mi diye kontrol edin sadece.
Abicim selam benim telefon A105FFDS9cwb2 model bende ayni sorunu yasiyorum ne onerirsiniz? Zor durumdayim arkadasin yasadigi sorunu LineageOS 18-18.1 indirdim kurdum telefon acilmadi once açıldı TWRP'ye reboot yaptim fakat tamamen kapandi ne onerirsiniz hocam?
Tamam bu güzel birşey brick olması demek hiçbir şekilde cihazın tepki vermemesi demek, eğer twrp’ye ulaşabiliyorsanız full wipe yapıp tekrar flashlamayı deneyin.
iyi gunler hocam bende de ayni sorun ve ayni model telefonun stok romunu indirip kurmam icin stock romu bulmam gerekiyor model SM-A105FFDS9CWB2 umarim dogru yazdim