Samsung A33 vs iPhone 7

mmertf0r

Decapat
Daha fazla  
Dostlar 2 3 senedir A33 kullanıyorum bu aralar memnun degilim telefondan donma kasma yapmaya basladi. Arkadasimda iPhone 7 var şu an iPhone 7'yi almayi dusunuyorum. İnceledim baktim A33'ten daha iyi gibi bir de iPad 10.nesil tabletim var. iPhone7'yle tableti eslestirip kullansam faydali olur diye dusunuyorum. Sizce almali miyim iPhone 7'yi?

Dostlar 2 3 senedir A33 kullanıyorum bu aralar memnun degilim telefondan donma kasma yapmaya basladi. Arkadasimda iPhone 7 var şu an iPhone 7'yi almayi dusunuyorum. İnceledim baktim A33'ten daha iyi gibi bir de iPad 10.nesil tabletim var. iPhone7'yle tableti eslestirip kullansam faydali olur diye dusunuyorum. Sizce almali miyim iPhone 7'yi?

Satın alma yonunde para verecekseniz degmez. 1 seneye WhatsApp bile kullanamazsınız. Ve A33 iPhone 7'den daha iyi.

Isınma, batarya, güncelleme desteği, ekranının daha küçük olması gibi bir sürü sorunu var. Ayrıca iPhone 8 kullanıyorum şu an ve günlük kullanımda da donma oluyor geçmeyin sakın.

Hocam bu soruyu sormamışsınız varsayıyorum. A33 Android'in en yeni versiyonunu kullanıyor. İşlemci dahil çoğu özellik iPhone 11 serisinden bile çok daha iyi. Samsung'un A serisini çok hafife alıyorlar. Fakat Samsung'un bazı A serisi telefonlar iPhone 12 seviyesinde. Zaten S serisinnden hiç bahsetmiyorum açık ara dünyanın en iyi telefonu şuan S24 Ultra ile S25 Ultra. S23 Ultra bile halen daha çoğu telefondan çok daha iyi (Güncelleme desteği hariç)

Isınma, batarya, güncelleme desteği, ekranının daha küçük olması gibi bir sürü sorunu var. Ayrıca iPhone 8 kullanıyorum şu an ve günlük kullanımda da donma oluyor geçmeyin sakın.
Hocam benim 2. telefonum iPhone 11. Günlük kullanımda benimkinde bile donma oluyor. iPhone'lar genel olarak böyle.

Hocam bu soruyu sormamışsınız varsayıyorum. A33 Android'in en yeni versiyonunu kullanıyor. İşlemci dahil çoğu özellik iPhone 11 serisinden bile çok daha iyi. Samsung'un a serisini çok hafife alıyorlar. Fakat Samsung'un bazı a serisi telefonlar iPhone 12 seviyesinde. Zaten s serisinnden hiç bahsetmiyorum açık ara dünyanın en iyi telefonu şu an S24 Ultra ile S25 Ultra. S23 Ultra bile halen daha çoğu telefondan çok daha iyi (güncelleme desteği hariç)

Hocam benim 2. telefonum iPhone 11. günlük kullanımda benimkinde bile donma oluyor. IPhone'lar genel olarak böyle.

Hocam çok oluyor mu ben de alacağım 1 yıl idarelik 11 Pro.

Hocam tabletimle eslestirip kullansam verimli olur diye dusunuyorum kararsizim şu an.

A33'ü Drive yoluyla hızlıca veri aktarımı yaparsınız ama tabii bir AirDrop değil. Yine de AirDrop icin daha eski telefona gecmeyin. Eger butçeniz olursa, en kotu gunumuzde iPhone 13 almanız lazım. iPhone 7'yi tas catlasın birkaç ay kullanacaksınız. Eski nesil Android amiral gemileri cok daha mantıklı.

Değecek bir cihaz değil; iPhone 7 ve A33 belki sentetik testlerde çokta farklı görünmeyen cihazlar olacaklardır evet ama pil, ekran, işletim sisteminin destekleyeceği uygulama kataloğu ve cihazın genel çalışma şekillerini kıyasladığımızda iPhone 7 gerçekten sınıfta kalacaktır. A33'ten uygun fiyatlı olarak Apple bir cep telefonuna geçecekseniz bile bu 2,5-3k'lık bir iPhone 7 yerine 5-6K'lık bir iPhone Se 2 olsun ekran kasa boyutları birebir aynı da olsa işlemci ve hızlı şarj desteğinin farkı geceyle gündüz gibi olacaktır. Şu durumda A33'le kalın ancak tabletiniz için geçiş yapmayı düşünüyorsanız bu telefonun minimum SE 2 olmasını öneririm (ben S23 Ultra ve iPhone 15 Pro'yu birlikte kullanıyorum, Snapdrop buna bir göz atın dosya paylaşımında bu şekilde yol alıyorum dosya alırken iPhone biraz uğraştırıyor önce Dosyalar'a indiriyor sonrasında kullanacağım uygulamaya aktarım yapmam gerekiyor ama neredeyse hiçbir sorun sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar).

Hocam tabletimle eslestirip kullansam verimli olur diye dusunuyorum kararsizim şu an.
Verimli kesinlikle olacaktır ancak iPhone 7'nin saçmalıklarına katlanmanıza değecek kadar bir verimlilik asla olmayacak bunu garantileyebilirim, bundan önceside bahsettiğim S23 Ultra'nın yerine 32 GB'lık bir iPhone 7 vardı hatta telefon halen çekmecemde de duruyor, evet uygulamaların %90'ı destekleniyor vs ancak telefonun pili hiçbir şey yapmanıza izin vermiyor pil bitmesin diyorsunuz güç tasarrufunu açıyorsunuz o zaman yavaşlıktan sinir oluyorsunuz kullanmaktan vazgeçiyorsunuz. 32'likse direkt katiyen uzak durun WhatsApp, FaceBook, MS Office uygulamaları, Mail ve bu uygulamaların verileri tek başına zaten cihazın 27-28 GB'ını alıyordu iCloud depolamasına bağlı yaşamak zorundaydınız birde ana cihaz olarak hiç hayal edemiyorum yapmayın derim.
Hocam çok oluyor mu ben de alacağım 1 yıl idarelik 11 Pro.
Pil değişimine gidilir ve monte edilen pil eğer iyi bir ürün olursa genel anlamda sorun yaşamazsınız, tabii ki kullanım amacına göre değişecektir ama genel kullanıcıyı memnun bırakır.

Son düzenleme:
Ancak telefonun pili hiçbir şey yapmanıza izin vermiyor.

Altına imzamı atarım. Yaklaşık 10 gün önceye kadar 6S kullanıyordum şimdi 4000MAH bataryalı bir telefona geçtim günü tek şarjla bitirmek ne büyük lüksmüş diyorum. 2 yıl çile çekmişim resmen. Sırf bunun için bile değmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı