cemobabo00
Femtopat
Samsung A34'ten iPhone 13'e geçmeyi düşünüyorum, bütçeyi olduğu kadar zorladım daha çıkamam gibi sizin tavsiyeniz görüşlerinizi söyleyebilirsiniz.
Samsung A34'ten iPhone 13'e geçmeyi düşünüyorum, bütçeyi olduğu kadar zorladım daha çıkamam gibi sizin tavsiyeniz görüşlerinizi söyleyebilirsiniz.
Iphone 13 şuan 38 000 civarında eger yurtdışı kullanırım diyorsanız s24 ultra alıp server kaydını yaptırabilirsiniz.Samsung A34'ten iPhone 13'e geçmeyi düşünüyorum, bütçeyi olduğu kadar zorladım daha çıkamam gibi sizin tavsiyeniz görüşlerinizi söyleyebilirsiniz.
hocam 3 sene önce çıkan bir cihaza geçmek çok mantıklı değil gibi bence arkadaşın da dediği gibi s24 hem güncel hem de çok daha iyi bir cihaz işlemci de belki bi tık iPhone öndedir fakat kamera da dahil her konuda s24 daha mantıklı bir çözüm.Samsung A34'ten iPhone 13'e geçmeyi düşünüyorum, bütçeyi olduğu kadar zorladım daha çıkamam gibi sizin tavsiyeniz görüşlerinizi söyleyebilirsiniz.
Şimdi hocam iosta başka ya daha cazip geliyorhocam 3 sene önce çıkan bir cihaza geçmek çok mantıklı değil gibi bence arkadaşın da dediği gibi s24 hem güncel hem de çok daha iyi bir cihaz işlemci de belki bi tık iPhone öndedir fakat kamera da dahil her konuda s24 daha mantıklı bir çözüm.
Düz s24 alacağıma xiaomi 13t pro alırımGeçilir Android tarafında da S24 veya S24+ düşünülür.
hocam tabiki sizin tercihiniz sonuçta o hoşunuza gidiyorsa onu alın fakat Türkiye şartlarında pek mantıklı bir tercih olmaz tek artı özelliği ios onun dışında daha eski ve kötü bir cihaz kullanacaksınız iostan hevesinizi alınca biraz pişman olabilirsiniz. iPhone alınacaksa yeni ve pro versiyonları yönelmek daha iyidir her zaman iPhone düz versiyonu pek sallamıyor.Şimdi hocam iosta başka ya daha cazip geliyor
Kuzenim fransada burda 13 fiyatından aza 16 alabiliyor bana öyle bişey deki iphone 13ten vazgeçeyimhocam tabiki sizin tercihiniz sonuçta o hoşunuza gidiyorsa onu alın fakat Türkiye şartlarında pek mantıklı bir tercih olmaz tek artı özelliği ios onun dışında daha eski ve kötü bir cihaz kullanacaksınız iostan hevesinizi alınca biraz pişman olabilirsiniz. iPhone alınacaksa yeni ve pro versiyonları yönelmek daha iyidir her zaman iPhone düz versiyonu pek sallamıyor.
xiamoi konusunda tamamen sizin nasıl bir telefon kullanımı istediğinize kalmış s24 kamera konusunda daha iyi işlemcileri de kafakaya sayılır fakat s24 ün antutu skoru daha yüksek xiamoi bi tek ekran ve batarya konusunda önde biraz fakat s24 de yazılım konusunda daha önde bence s24 daha mantıklı ama sizin kendi fikriniz önemli tabi hangi özelliğin iyi olması sizi cezbediyorsa o iyidir.
Android varken ios tamamen çöp.Her şeyine karışıyorlar,her verini imzaladıgın anlaşmayla sömürüyorlar onun üstüne androidin eski özelliklerini daha yeni getiriyorlar.Kuzenim fransada burda 13 fiyatından aza 16 alabiliyor bana öyle bişey deki iphone 13ten vazgeçeyim
Kuzenim Fransa'da burada 13 fiyatından aza 16 alabiliyor bana öyle bir şeydeki iPhone 13'ten vazgeçeyim.
Kuzenim Fransa'da burada 13 fiyatından aza 16 alabiliyor bana öyle bir şeydeki iPhone 13'ten vazgeçeyim
Düz S24 alacağıma Xiaomi 13T Pro alırım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.