Bu arada ekleme yapayım, AMOLED ekran demek daha uzun ömür demek değil, aksine daha kısa ömür diyebilir. Huawei Mate 20 ve P20 serilerinde ekran sorunundan çok çekti, onlar istisna. Attığımız telefonlar 4 yıl götürür en az dediğiniz gibi zaten. AMOLED ekranda sonradan yanık ve ghosting olması daha büyük ihtimal, o yüzden narin davranmak gerekiyor. Ek olarak Poco X3'ün ekranı 120Hz.
Bu arada sakın reno 4 Lite almayın, asla önermem. M51 alınabilir.
S6, S7, J7 Pro ve S8 kullanıcıları benim dediğimi anlarlar. AMOLED ekranda narin olmanız gerekiyor yoksa daha kolay cortlar. Neyse, zaten kararınızı vermişsiniz. İyi günler, hayırlı olsun şimdiden :3Tam tersi ben Samsung S5 kullanıyorum kırık olmayan yeri yok ve ekran sorunu 1 kere yaşamadım.
S6, S7, J7 Pro ve S8 kullanıcıları benim dediğimi anlarlar. AMOLED ekranda narin olmanız gerekiyor yoksa daha kolay cortlar. Neyse, zaten kararınızı vermişsiniz. İyi günler, hayırlı olsun şimdiden: 3.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.