Samsung A51 güncel olarak nasıldır?

• Konuyu başlatan Qualty
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 46
  • Görüntüleme 4.401
Bu arada ekleme yapayım, AMOLED ekran demek daha uzun ömür demek değil, aksine daha kısa ömür diyebilir. Huawei Mate 20 ve P20 serilerinde ekran sorunundan çok çekti, onlar istisna. Attığımız telefonlar 4 yıl götürür en az dediğiniz gibi zaten. AMOLED ekranda sonradan yanık ve ghosting olması daha büyük ihtimal, o yüzden narin davranmak gerekiyor. Ek olarak Poco X3'ün ekranı 120Hz.

Bu arada sakın Reno 4 Lite almayın, asla önermem. M51 alınabilir.

Bu arada ekleme yapayım, AMOLED ekran demek daha uzun ömür demek değil, aksine daha kısa ömür diyebilir. Huawei Mate 20 ve P20 serilerinde ekran sorunundan çok çekti, onlar istisna. Attığımız telefonlar 4 yıl götürür en az dediğiniz gibi zaten. AMOLED ekranda sonradan yanık ve ghosting olması daha büyük ihtimal, o yüzden narin davranmak gerekiyor. Ek olarak Poco X3'ün ekranı 120Hz.

Bu arada sakın reno 4 Lite almayın, asla önermem. M51 alınabilir.

Tam tersi ben Samsung S5 kullanıyorum kırık olmayan yeri yok ve ekran sorunu 1 kere yaşamadım.

Tam tersi ben Samsung S5 kullanıyorum kırık olmayan yeri yok ve ekran sorunu 1 kere yaşamadım.
S6, S7, J7 Pro ve S8 kullanıcıları benim dediğimi anlarlar. AMOLED ekranda narin olmanız gerekiyor yoksa daha kolay cortlar. Neyse, zaten kararınızı vermişsiniz. İyi günler, hayırlı olsun şimdiden :3

Konu hortlayacak fakat A51 daha tv de reklamlarda iken aldım. Hiç bir sıkıntı yaşamıyorum arkadaşın dediğinide çok iyi anlıyorum. Alırken A51 ile xiaomi redmi note 8 pro arasında kalmıştım. A51 Almamdaki en önemli sebepler:

1. Ekran: Superamoled ekran siyahları tam siyah gösteriyor ve capcanlı. Bu ekrandan IPS LCD ye geçtiğinizde cidden çok sağlam bir ekran kalitesi düşüşü yaşıyorsunuz.
2. Yıllardır piyasada olmaları: Öyle yada böyle bu adamlar bu piyasaya oturdular ve satıyorlar. İlk samsung telefonum fakat ablam 5+5 olmak üzere sırasıyla NOTE 2 ve NOTE 5 kullandı.
3. Malzeme kalitesi ve tasarım: Öve öve bitiremediğiniz xiaomilerin çoğu ağır kalın ve ele oturmayan telefonlar. El ağrıtan cinsten bir tasarımları var. Ayrıca samsungları elime aldığımda çok daha kaliteli hissettirdi.
4. Kamera: Fotoğraf tarafında çok çok yakın olsalarda ses ve video tarafında samsung açık ara önde. 4k video çekme özelliğinin yanı sıra Süper dengeli modu bir çok yerde işime yaradı. Ayrıca fotoğraf tarafında gece moduyla segmentine göre çok çok iyi işler çıkarıyor.

Ayrıca 9611 çipsete ölümüne karşı olan arkadaşın anlattığı kadar leş iğrenç bir çipset değil. Telefondan e spor yapmayacaksan 3-5 fps in bir önemi yok. Yada oturupta 50 uygulama aynı anda kullanmayacaksan daha iyi çipsetinde bir anlamı yok pc değil ki bu bu kadar önem arz etsin.

Özetle A51 son derece güzel tasarımlı hafif ve parasını fazla fazla hakeden bir telefon. Yakın zamandada android 11 i aldı dahada akıcı oldu. Aldığımdan beri her güncellemede dahada toparlanıyor telefon. Ben kullanıcı olarak tavsiye ediyorum kardeşim içine sindiyse gönül rahatlığıyla alabilirsin. Zevk renk meselesi bunlar çok takılma millete.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı