Samsung A52 vs Redmi Note 12 Pro 5G

Bütçe
13000
Pikseli düşük izliyorsunuzdur. Ana kamera çekimlerinde ve HDR'da Note 12 Pro daha iyi, gece çekimleri, renk doğruluğu ve videoda A34. Buna göre seçim yaparsınız. Yine de S20 FE gibi bir kamera canavarı varken ben bunlara bakmazdım.

A34, Note 12 Pro'dan genel olarak daha başarılı ama S20 FE eski amiral gemisi.
Bir de epey'e baktım fakat normal kullanımda 6 saat ekran süresi aldığını falan yazanlar var, bu bana biraz kısa gibi geldi.

Bir de epey'e baktım fakat normal kullanımda 6 saat ekran süresi aldığını falan yazanlar var, bu bana biraz kısa gibi geldi.
S20FE'nin şarjı az gidiyor evet.

A34, WIFI testlerinde 9 saati buluyor aslında.
Screenshot_20230720_140601_YouTube.jpg

S20 FE için mi dediniz?

Kutusundan adaptör bile çıkmayan samsungu önermeye devam et herkese iyi forumlar önemli olan herşeyi yazdım diyebilirim gönlünüzden geçeni alın. konu sahibi fotoğrafları istemediği durumda dahada birşey yazmayacağım herkese teşekkürler.
Yardım için teşekkürler, fotoğrafları atsanız güzel olurdu aslında. Forum görüntü kalitesini düşürüyor mu bilmiyorum ama eğer düşürüyorsa drive'a vs. yükleyip link atsanız daha güzel olur.

Yardım için teşekkürler, fotoğrafları atsanız güzel olurdu aslında. Forum görüntü kalitesini düşürüyor mu bilmiyorum ama eğer düşürüyorsa drive'a vs. yükleyip link atsanız daha güzel olur.
Evet düşürüyor, Drive'a atarsa daha sağlıklı yorum yapabiliriz.

Tamam hallederim yarın akşam saatlerinde atarım.

Kesinlikle gönlünüzden geleni alın ben sadece doğru tercih yapın diye uğraşıyorum.
Neden tercih ettim hemen söyleyeyim. Şarjı 1 saat civarı fazla gidiyordu ve 67W ile çok daha hızlı şarj oluyordu. Kamerası ve ekranı biraz daha iyiydi ve benim için tasarımda önemli arkası cam olması ve kamera yerleşme tasarımı 12 Pro 5G'nin daha güzel geldi bana.

Kesinlikle. Eğer 11 bin civarı düzgün satıcı bulsam vallahi bende hemen alacaktım. Çok beğendim ama maalesef riskli. TR garantili değil ve satıcı vs. sıkıntısı var bana göre.

Bir de farkına vardım ki A34 aynı zamanda IPX7 seviye su geçirmez fakat Pro 5G IPX3 ve bu beni biraz korkutuyor, fakat yine de seçerken yüksek ihtimalle ilk etkenim kamera.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı