Samsung A54 dün mu kamerası daha iyi yoksa Redmi Note 12 Pro + mı?

berke_yldzzz

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yurt dışından Redmi Note 12 Pro + almayı duunuyorum benim için önemli özelliklerden biri kamera ve yakın bir arkadasımda a 54 vardı onun kamerası hosuma gitmişti Redmi Note 12 Pro + ınmı kamerası daha iyidir yoksa A54 mü?

Note 12 Pro+ daha iyi aslında ama video performansı o kadar kötü ki...
Note 12 Pro+, S22 Ultra'nın sensörüyle yarışan bir sensöre sahip. Xiaomi sağ olsun yazılımla çöp ediyor.

RAW cekimlerde Redmi Note 12 Pro Plus one gecer, daha buyuk sensoru var. Bas cekte A54 daha iyi ceker cunku Samsung'un kamera uygulaması, MIUI'ın kamera uygulamasından cok daha iyi.

@berke_yldzzz Xiaomi'nin kullandığı sensörler başarılı oluyor. Ama MIUI görüntü işlemesi o kadar kötü ki, o sensörün kalitesini yansıtamıyor.
Buna IMX989'lu Xiaomi 13 Ultra bile dahildir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne demek istediğimi az buçuk gösteriyor. Eğer o sensör A54'te olsaydı işler epey değişirdi.

@berke_yldzzz Xiaomi'nin kullandığı sensörler başarılı oluyor. Ama MIUI görüntü işlemesi o kadar kötü ki, o sensörün kalitesini yansıtamıyor.
Buna IMX989'lu Xiaomi 13 Ultra bile dahildir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne demek istediğimi az buçuk gösteriyor. Eğer o sensör A54'te olsaydı işler epey değişirdi.

Google Camera ile nasıl performansı peki?

RAW cekimlerde Redmi Note 12 Pro Plus One gecer, daha buyuk sensoru var. Bas cekte A54 daha iyi ceker cunku Samsung'un kamera uygulaması, MIUI'ın kamera uygulamasından cok daha iyi.

Hocam ben normal kameradan degil Snapchat gibi uygulamalardan ceksem veya GCAM kullansam.

Nasıl sadece kamerada?

A54 hem arka kamerada, hem ön kamerada, az farkla işlemcide de önde. Ayrıca MIUI gibi bir çöp yazılım One UI ile yarışamaz.

Sadece kamera özelliği olarak soruyorum oyun oynayan bir isan degilim kamerası iyi oolsun istiyorum.

Nasıl sadece kamerada?

A54 hem arka kamerada, hem ön kamerada, az farkla işlemcide de önde. Ayrıca MIUI gibi bir çöp yazılım One UI ile yarışamaz.
Hocam ben normal kameradan degil Snapchat gibi uygulamalardan ceksem veya GCAM kullansam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı