Samsung A55 vs Honor 200

Mamistv1

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kaliforniya, Santa Barbara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
TLOU P1 hayranı ve Ellie Williams aşığı.
Bolca araştırma sonucu bana en uygun cihazın bu iki cihaz olduğu sonucuna vardım. A55'in 128 GB ROM / 8 GB RAM'lu modeli ile Honor 200'ün 256 GB ROM / 8 GB RAM'li modelini seçtim. Kamera odaklı bir cihaz almak istediğim için bana bolca Honor 200 önerildi ki güvenilir kaynaklardan baktığımda S24 Ultra gibi bir telefondan çoğu durumda daha canlı renk sunduğunu ve kalite olarak da çok yakın performans verdiğini gördüm. Ama bunun yanında işelmcisini biraz düşük kaldığını ve daha da önemlisi suya ve toza direncinin olmadığını öğrendim. Sizce bunlara rağmen Honor 200 alınır mı sizce? Hangisi daha iyi? Sebepleri ile yazarsanız sevinirim.

Kankam Xiaomi'lerin kaydı samsunga oranla çok kolay oluyor MI14t Pro yurt dışı var 20 bin TL'ye alırsan üst segment bir cihaz kullanmış olursun.

Yurt dışına girmeyeceğim ayrıca yıllarca Redmi 9T kullandım hiç memnun değilim.

1480 7 gen 3'ten daha da kötü. Honor 200 serfitikalar hariç çok daha iyi. Eğer işlemci ve serfitika vs istiyorsanız S21 FE 2. nesil de var.

Full kamera odaklı bir cihaz istiyorum tabii işelmciside çok kötü olmasın ama ana odağım kamera olduğu için Honor 200 modeli daha cazip geldi.

Full kamera odaklı bir cihaz istiyorum tabii işelmciside çok kötü olmasın ama ana odağım kamera olduğu için Honor 200 modeli daha cazip geldi.
Kameranın fotoğraf alanıyla ilgileniyorsanız Honor 200 alın geçin ama daha çok videoysa S21 FE 2. nesil daha iyi olur.

Kameranın fotoğraf alanıyla ilgileniyorsanız Honor 200 alın geçin ama daha çok videoysa S21 FE 2. nesil daha iyi olur.

Çok fark var mı hocam, video benim için bir tık daha önemli. O zaman S21 FE ye mi yönelmeliyim, diğer parçaları nasıl?

Çok fark var mı hocam, video benim için bir tık daha önemli. O zaman S21 FE'ye mi yönelmeliyim, diğer parçaları nasıl?
Çerçeveleri metal, plastik arka kapağın plastiği daha iyi, IP68 serfitikası var, SD888 verimli değil ama aşırı güçlü ki piyasadaki tüm oyunlar en üst ayarlarda 60 FPS oynatır. Fakat batarya olarak 6-7 saat üstü kullanım istiyorsanız S21 FE sizi üzer. Eğer 4 saatten kısaysa S22 de bakabilirsiniz aslında.

Çerçeveleri metal, plastik arka kapağın plastiği daha iyi, IP68 serfitikası var, SD888 verimli değil ama aşırı güçlü ki piyasadaki tüm oyunlar en üst ayarlarda 60 FPS oynatır. Fakat batarya olarak 6-7 saat üstü kullanım istiyorsanız S21 FE sizi üzer. Eğer 4 saatten kısaysa S22 de bakabilirsiniz aslında.

Hocam daha önceden Honor 200 almayı düşünüp şu an S21FE mi kullanıyorsunuz hocam?

Hocam daha önceden Honor 200 almayı düşünüp şu an S21 FE mi kullanıyorsunuz hocam?
Garibanız hocam, para yok A32 kullanıyorum fakat ikisinden birisini alacak olsaydım Samsung kullandığımdan tercihim tekrar Samsung olurdu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı