Samsung Buds 2 Pro alınır mı?

  • Konuyu başlatan Ix0n
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 152

Ix0n

Decapat
Katılım
3 Ağustos 2021
Mesajlar
81
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Halihazırda kullandığım kulaklık JBL 100TWS. Ondan birçok arkadaş Buds 2 Pro'yu önerdi. Watch 6 saatim de var. Ekosistem kurabilirim. Telefonum da S22 Ultra sizce geçmeye değer mi? Yoksa gereksiz bir masraf mı olur?
 
Gereklilik gereksizlik kısmı size kalmış. Ben olsam kesinlikle geçerdim ama kimisi için direkt kulaklık gereksiz, kimisine göre airdots bile fazla. Aynı ekosistem bende var ve gerçekten kullanması keyifli oluyor ayrıca buds 2 pro çok iyi bir kulaklık, kalite farkı da hissedersiniz.
 
Merhaba ben 3 ay önce Buds 2 aldım, ses kalitesi, gürültü engelleme özelliği, bağlanma hızı ve şarj konusunda gerçekten mükemmel şarj konusunda 4 gün şarja takmadığımı hatırlıyorum hiçbir zaman yarı yolda bırakmadı, ama hocam sorun şu ki kulakta durmuyor, yolda yürürken sürekli düzeltmem gerekiyor yemek yerken asla kullanamıyorum belki sorun benim kulak yapımla ilgilidir bilemiyorum, kulaklık hakkında merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz Buds 2 ama Pro değil benzer tasarımlar olduğu için söyledim.
 
Gereklilik gereksizlik kısmı size kalmış. Ben olsam kesinlikle geçerdim ama kimisi için direkt kulaklık gereksiz, kimisine göre Airdots bile fazla. Aynı ekosistem bende var ve gerçekten kullanması keyifli oluyor ayrıca Buds 2 Pro çok iyi bir kulaklık, kalite farkı da hissedersiniz.

Peki sizce JBL'den Buds 2'ye geçmek mantıklı mı?
 

Geri
Yukarı