Samsung CFG73 Karanlıkta Etrafını Görmeme Sorunu Var mı?

ProofStriket

Megapat
Yer
Ankara, MAMAK
Daha fazla  
Yakında Samsung CFG73 oyuncu monitör'ünü almayı düşünüyorum. Fakat aklıma bir şey takıldı. Samsung CFG73 ile oyun oynarken karanlık bir ortamda etrafını falan görememe sorun var mı?

Mesela bu fotoğrafta Sağdaki monitör Asus VG248QE Soldaki monitör Benq XL2411Z. Gördüğünüz gibi sağ taraf biraz daha karanlık etrafı görmesi zor. Sol taraf ise daha aydınlık benim istediğim tarz da bu.
Samsung CFG73 oyuncu monitörü karanlık ortamda soldaki gibi mi performans verir yoksa sağdaki gibi mi performans verir?
Ayrıca bu heaven benchmark'tır eğer sizde Samsung CFG73 oyuncu monitör'ünü kullanıyorsanız ve test edip aşağı yazarsanız çok mutlu olurum.
Screenshot_2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu biraz da VA panelden kaynaklanıyor, VA panelde siyahlar net ve keskindir. Aslında gerçek görüntüyü VA'dan alırsın. İllaki karanlıkta görmek istiyorsan renk ayarlarından rahatlıkla halledebilirsin, hatta sırf o tarz oyunlar için panelde modlar var.
Yakında Samsung CFG73 oyuncu monitör'ünü almayı düşünüyorum. Fakat aklıma bir şey takıldı. Samsung CFG73 ile oyun oynarken karanlık bir ortamda etrafını falan görememe sorun var mı?

Mesela bu fotoğrafta Sağdaki monitör Asus VG248QE Soldaki monitör Benq XL2411Z. Gördüğünüz gibi sağ taraf biraz daha karanlık etrafı görmesi zor. Sol taraf ise daha aydınlık benim istediğim tarz da bu.
Samsung CFG73 oyuncu monitörü karanlık ortamda soldaki gibi mi performans verir yoksa sağdaki gibi mi performans verir?
Ayrıca bu heaven benchmark'tır eğer sizde Samsung CFG73 oyuncu monitör'ünü kullanıyorsanız ve test edip aşağı yazarsanız çok mutlu olurum.
Eki Görüntüle 297238
Ayrıca alacağın samsung panel, ikisinden de daha kaliteli olacaktır, gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı