Rehber Custom ROM Samsung cihazlara Custom ROM kurma

Evet çok teşekkürler şu gapps nasıl olacak kısa bir özet geçseniz veya varsa rehber malum yola çıkacağız ihtiyacım olacak

Buna tıklayın, indirilsin.
Custom ROM'u kurmuştuk az önce hatırlarsanız aynı şekilde İnstall kısmından flashlayacağız. Wipe falan yok bu sefer :D

Error 64 yedim hocam

Bunu deneyin bir de:

İngilizce kaynak:
  • Now tap Wipe.
  • Now tap Format Data and continue with the formatting process. This will remove encryption and delete all files stored in the internal Storage.
  • Return to the previous menu and tap Advanced Wipe, then select the System Partition and then Swipe to Wipe.
  • Türkçesi:
  • TWRP'de Wipe kısmına gir.
  • Format data yap. Çünkü veriler şifrelenmiş (Android koruması). İçindeki tüm veriler silinecek.
  • Tekrar menüye dönün ve Wipe menüsünden Advanced Wipe seçin. Sistem bölümünü seçin. System ile alakalı olan yani.
Benim İngilizcem bu kadarını zorladı. Umarım bu çevirim size yardımcı olur. Ek olarak yine olmazsa dediğim gibi siz tatilden gelene kadar Google'sız devam edin. Geldikten sonra daha fazla kafa patlatırız bu konu hakkında. Instagram, WhatsApp gibi uygulamaları APK olarak kurabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam dediğinizi yaptım succesfull dedi ama reboot dedikten 5 dk geçti halen telefon açılma animasyonunda (animasyon hareketli donma falan yaşanmıyor)

Hocam dediğinizi yaptım succesfull dedi ama reboot dedikten 5 dk geçti halen telefon açılma animasyonunda (animasyon hareketli donma falan yaşanmıyor)

Hocam o zaman farklı bir sorun olabilir. Şu an bizim tayfadan birkaç kişiyi etiketlerdim ama buyuk ihtimalle uyuyorlardir. TWRP'ye girin. Wipe kısmından direkt kaydırıp geçin. Tekrar telefonu yeniden başlatın tabii.

Hocam sm T-113 cihazıma Android 7.0 kurabilir miyiz?
Bunu deneyin hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı