Samsung CRG5 monitör alınır mı?

Masanın enini ve boyunu ölçebilir misin?

Masanin alani yeterli yukseklik sorun. Su anki ekran 19 ve ust bolmeyle arasinda 2 parmak var. Yine de metreyi bulursam olcim hocam.

Ya hocam ben biraz iki monitorun forumdaki yorumunu okudum G24F2 SS IPS panel. Tam ne bilmiyorum ama daha iyi diyorlar. Arada kaldim yine. Bugün magazaya gideceğim ikisini de deneme firsatim olursa ona gore karar vereceğim.

Abiler burada biraz dusundukten sonra Gigabyte karar kildim ama denemeye gittim olu piksel cikti :d degistirmeyi bekliyorum.

Son düzenleme:
Masanin alani yeterli yukseklik sorun. Su anki ekran 19 ve ust bolmeyle arasinda 2 parmak var. Yine de metreyi bulursam olcim hocam.

Ya hocam ben biraz iki monitorun forumdaki yorumunu okudum G24F2 SS IPS panel. Tam ne bilmiyorum ama daha iyi diyorlar. Arada kaldim yine. Bugün magazaya gideceğim ikisini de deneme firsatim olursa ona gore karar vereceğim.
İkiside aynı panel zaten. SS ips pazarlama stratejisi sadece hiçbir olayı yok. Kim daha iyi dediyse bilgiden yoksun biridir.

Ama gigabyte yükseklik ayarı sayesinde masana daha rahat sığabilir.

Son düzenleme:
İkisi de aynı panel zaten. SS IPS pazarlama stratejisi sadece hiçbir olayı yok. Kim daha iyi dediyse bilgiden yoksun biridir.

Ama Gigabyte yükseklik ayarı sayesinde masama daha rahat sığabilir.

Zaten bir tik ta o ayar icin istiyordum. Ama sanskma tukurim. İlk monitorde olu piksel cikti. Son kalmis alamadim. İptal ettirdim. Webden alip acmadan denemek icin tekrar İtopya'ya getirirsem sorun olmiycagini soylediler.

Son düzenleme:
Zaten bir tik ta o ayar icin istiyordum. İlk monitorde olu piksel cikti. Son kalmis alamadim. İptal ettirdim. Webden alip acmadan denemesi icin tekrar İtopya'ya getireceğim sorun olmaz dediler.

G24F2 de son seride ölü piksel çıkma şansı çok yüksek diyorlardı.
Bir de ikinci cümleniz biraz sıkıntılı onu düzenlerseniz iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı