Günlük kullanım ve oyun için gayet güzel. Gece kullanırken Eye Care modunu da kullanıyorum. Bir tek dahili hoparlörü yok. 60 Hz'de kullanıyorum.
Tabii ki. Kimseye sen bunu alacaksın diye zorlayamayız. Herkesin fikirleri aynı olamayabilir. Ama linkte attığınız 3.399 TL olan monitörü anlamadım nedense.Mantıklı tabi ki ancak bütçe nedeni ile belirttim ve monitör üreticisi firma.
Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms 144Hz (Display+2xHDMI) Fiyatı
Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms 144Hz (Display+2xHDMI) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Hocam Freesync açınca Nvidia ekran kartınız olmasına rağmen 72 Hz alabilirsiniz.Günlük kullanım ve oyun için gayet güzel. Gece kullanırken Eye Care modunu da kullanıyorum. Bir tek dahili hoparlörü yok. 60 Hz'de kullanıyorum.
Yok bütçe meselesi en başta bu linki koyardım ucuz monitör değil. Bütçesi 3.000 TL olsa on numara cihaz.Tabii ki. Kimseye sen bunu alacaksın diye zorlayamayız. Herkesin fikirleri aynı olamayabilir. Ama linkte attığınız 3.399 TL olan monitörü anlamadım nedense.![]()
Gerçekten muhteşem diyebilirim. Evet bütçesi olana göre süper bir monitör.Yok bütçe meselesi en başta bu linki koyardım ucuz monitör değil. Bütçesi 3.000 TL olsa on numara cihaz.![]()
Benim ileri de düşündüğüm cihaz tipi ancak "0" ms cihazlar çıkacak oyunun kuralları değişecek seneye bekliyorum.Gerçekten muhteşem diyebilirim. Evet bütçesi olana göre süper bir monitör.
Hayırlısı...Benim ileri de düşündüğüm cihaz tipi ancak "0" ms cihazlar çıkacak oyunun kuralları değişecek seneye bekliyorum.
TN alma, Qled sana uyar.Paylaşılan, önerilen ürünlerin ekran yapısına da dikkat edin ben TN panel istemiyordum.
hala mıGünlük kullanım ve oyun için gayet güzel. Gece kullanırken Eye Care modunu da kullanıyorum. Bir tek dahili hoparlörü yok. 60 Hz'de kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.