Samsung Galaxy A3 2017 şarja takınca batarya hızla bitiyor

velocityfifteen

Hectopat
Katılım
12 Aralık 2020
Mesajlar
160
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba.
Yukarıda detayını verdiğim telefonu şarja taktığımda şarjı hızla 0%'a düşüyor. Ancak telefonu kapatıp şarj etmeyi denediğimde normal şarj oluyor. Şarj aletim orijinal. Bu olayı daha önce hiç yaşamamıştım. Şimdiden teşekkürler.

Düzenleme: Sorun telefonu kapatıp açtığımda yok oldu ancak yeniden oluşabilme ihtimali var.
 
Son düzenleme:
Bende de aynı telefon var aynı sorunu yaşıyorum maalesef.
Hocam hayırlı akşamlar dilerim. Bildirimden görüp de geldim yoksa konu arşivde kaybolup gitmiş. Sebebi batarya, malum 7 yaşında cihaz ömrü doluyor garibin. İnternetten yeni bir adet sipariş verip güvendiğiniz birine taktırabilirsiniz. Yeni arka kapak da takacaktır muhtemelen. Tavsiyem Deji marka tercih etmeniz olacaktır, orijinalleri hem nadir hem de ateş pahası. Trendyol'da orijinal diye satılanların çoğu merdiven altı üretim tabiri caizse.


Hocam Deji'nin şöyle güzel bir yanı var; mesela telefonun orijinal bataryasının 2 sene ömrü var diyelim, Deji de -yan sanayi olduğu için- 1 sene gitsin. Şirket 1 yıl garanti veriyor bataryasına, sen bitmesine birkaç ay kala bataryamın ömrü azaldı deyip değiştirebiliyorsun. 250 liraya 2 yılda 2 kere sıfır batarya takıyorsun telefona. Telefoncu değiştirmek için 100 lira alıyor desen, 450 lira tutuyor kaba hesap. Yani hocam ucuz diye 100 liraya şişecek batarya da alma, parana kıyıp 500-600 liraya da orijinal arama.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı