Samsung Galaxy A30 vs Xiaomi Redmi Note 7

typhoonss05

Centipat
Sadece hepsiburada.com'dan alacağım. Resmi garantili alacağım. Samsung Galaxy A30 1970 TL, Xiaomi Redmi Note 1990 TL. Sizce hangisini almalıyım? Xiaomi marka gereği biraz kafamda soru işaretleri var. Bu zamana kadar Samsung S4, Samsung Note 5, LG G3, General Mobile Discovery Elite kullandım. Xiaomi resmi garantili olduğunda bir sorun çıkarır mı? Çünkü A30'a göre Xiaomi işlemci olarak çok daha iyiymiş. Xiaomi Snapdragon 660 kullanıyor, Samsung'un kullandığı ise neredeyse Snapdragon 636'ya eşitmiş.

Kendimde Xioami Mi8 var sanırım 8 ay gibi bir süreyi geçti, garantisiz almıştım ben ve sorunsuz gayet iyi kullanıyorum.
Ailemden Redmi Note 7 alan oldu, daha yeni 2 hafta şuanlık bir problem yok.

Resmi garantili fakat, garantisi Evofone :) Resmi garanti diye güvenerek yola çıkmamanı tavsiye ederim.

Mi 8 Lite yüzünden Xiaomi'den soğudum :D A30 alırdım şahsen.
SAR değeri yüksek oluyor Xiaomi'de genellikle.
Sizin aldığınız telefonun her yerde sıkıntılı olduğu geçiyordu herkes olmasada size olması kötü olmuş ama Redmi Note 7 kronik sıkıntısı yok.

Xiaomi Redmi Note 7 performans, kamera ve malzeme kalitesi gibi konularda önde Samsung A30 tek artısı amoled ekran kullanıyor olması.

Mi 8 Lite yüzünden Xiaomi'den soğudum :D A30 alırdım şahsen.
SAR değeri yüksek oluyor Xiaomi'de genellikle.
Ne açıdan soğudunuz acaba? Hiç Xiaomi kullanmadım çünkü. SAR ne oluyor tam olarak? Bellek hızı gibi bir şey mi?
Kendimde Xioami Mi8 var sanırım 8 ay gibi bir süreyi geçti, garantisiz almıştım ben ve sorunsuz gayet iyi kullanıyorum.
Ailemden Redmi Note 7 alan oldu, daha yeni 2 hafta şuanlık bir problem yok.

Resmi garantili fakat, garantisi Evofone :) Resmi garanti diye güvenerek yola çıkmamanı tavsiye ederim.
Hepsiburada.com'dan alacağım. Garantisi ne olduğu yazmıyor. Xiaomi Türkiye Garantili diyor.
Redmi Note 7 kamera olarak önde bayağı.
Aslında kamera çok zorunlu değil benim için. Ben sadece işlemci için yönelmiştim.
Sizin aldığınız telefonun her yerde sıkıntılı olduğu geçiyordu herkes olmasada size olması kötü olmuş ama Redmi Note 7 kronik sıkıntısı yok.

Xiaomi Redmi Note 7 performans, kamera ve malzeme kalitesi gibi konularda önde Samsung A30 tek artısı amoled ekran kullanıyor olması.
Malzeme kalitesi olarak arkası plastik ve kamera biraz çıkıntılı olduğu için zarar görür deniliyor. Tam bilgim yok.

Biraz marka fanatikliği yapıyorum kusuruma bakmayın ama 12 yıldır samsung kullanıyorum. Daha bir kere tamirciye veya servise vermedim o yüzden samsung.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı