Samsung Galaxy A35 şarj çok çabuk bitiyor

Ezel Corleone

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo LOQ 15IAX9
RTX 4060
İ5 12450 HX
Meslek
Öğrenci
Samsung Galaxy A35 cihazını 4 gündür kullanıyorum. Şarj dışında hiç bir sıkıntısı yok. Şarj biraz az gidiyor sanki telefona 5.30 saate yakın bakinca şarj bitiyor bataryada mı bir sıkıntısı var anlamadım ne yapmam gerekiyor ve oyun oynamıyorum. Arkaplanda da uygulamalar her zaman kapalı olmasına dikkat ederim.

Büyük ihtimalle bataryası ölüyor olabilir teknik servisi varsa gönderebilirsiniz.

İlk kullanımlarda olabilir birkaç hafta veya en uzun hali ile birkaç ay içinde cihaz sizin kullanım alışkanlıklarınızı öğrenir, ona göre senkronizasyon yapar, işlemci hızını ona göre ayarlar. Hem yeni alınan cihazların bataryalarının kendine gelmesi birkaç haftayı bulabiliyor.

Ayrıca hızlı şarj kullanmak batarya ömrünü azaltır ve bataryanın daha çabuk bitmesine neden olur. Acil olmadığı sürece cihazı 10W veya 15W gücünde şarj etmeye dikkat edin. Bazı istisnai durumlarda hızlı şarj kullanmak zararlı değildir ama devamlı olarak hızlı şarj kullanmak batarya sağlığı açısından kötüdür.

Büyük ihtimalle bataryası ölüyor olabilir teknik servisi varsa gönderebilirsiniz.
İlk ayını doldurmadan belli olmaz o, yanlış bilgi vermeyelim bu büyük değil çok küçük bir ihtimal.

Son düzenleme:
4 gün önce aldım Samsung Membersda pil durumu iyi gösteriyor. A52smodelinden daha yeni sürüm ve yeni aldım

4 gün önce aldım Samsung Membersda pil durumu iyi gösteriyor. A52smodelinden daha yeni sürüm ve yeni aldım
Biraz kullanınca hem batarya açılacak hem de cihaz kullanım senaryolarınızı öğrenecek ve daha optimize çalışacak. Ayrıca daha uzun batarya süresi almak için cihazı 60Hz moduna alabilirsiniz çünkü 120Hz bataryayı sömürüyor.

Teşekkür ederim şuan şarj %16 2,30 saat gidecek diyor ayarlarda ama Max 25 dakika falan gider bu kötü bir durum mu

Teşekkür ederim şu an şarj %16 2,30 saat gidecek diyor ayarlarda ama Max 25 dakika falan gider bu kötü bir durum mu?

Hocam 5 saat 30 dakika A35 için kötü bir ekran süresi, ama daha yeni almışsın telefonu 1 hafta daha kullan. Ekran süresi 1 hafta sonra hala böyleyse Samsung destek ile iletişime geç ve telefonun pil sağlık yüzdesini öğrenmek istediğini söyle.

Çok sağol tamamdır umarım düzelir

Tekrardan selam telefon hafif ısınma dışında hiçbir sıkıntı yok batarya yoğun kullanımda bile gayet güzel bir şekilde gidiyor telefondan gayet memnunum teşekkürler

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı