Samsung Galaxy A50 alınmalı mı?

Canemre35

Megapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Samsung A50 cep telefonu alacağım fakat birkaç sorum olacak.
  1. Sizce fiyatını hak eder mi?
  2. Fiyatı mağazalarda ileride düşer mi yoksa yükselir mi?
  3. Trendyol'da 2480 TL gibi fiyata Samsung Türkiye garantili var. Trendyol'dan alınır mı?
Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

Peki sizce redmi note 7 mi? Yoksa samsung a50 mi? Bu arada hepsiburada da 2500tl samsung türkiye garantili var. Hepsiburada dan almayı tavsiye edermisiniz.

Açıkcası ben u ekran tarzında ki telefon tasarımlarını seviyorum. Samsung a50 model telefonda da süper amoled ekran var bildiğiniz gibi. bana çoğu kişi amoled ekranın bir süre sonra bıktırdığını ve ekranda bir süre sonra amoled yanığı oluştuğunu söyledi. Yani ben samsung a50 yi almayı çok istiyorum fakat bu tür söylemler yüzünden soğuyorum telefondan. Telefondan beklentim kasmadan takılmadan bir sorun çıkarmadan beni 4 bilemedin 5 sene götürmesini istiyorum. Çok uygulama kullanan ve oyun oynayan birisi değilim. Telefonda çok temiz kullanırım. Tek oynadığım oyun mobile legends onu da sorun suz oynarım diye düşünüyorum.
Bu şartlar altında beni üzmeden istediğim zaman kadar götürürmü? Ve hepsiburada dan alınırmı? Bir sorun çıktığında geri iade edebilirmiyim?
Kusura bakmayın sizleri yoruyorum. Beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Hepsiburada da 2569TL gibi fiyatta var. Sizce o fiyatı da mı hak etmiyor?
Telefon çok kötü değil kullanım amacınıza bağlı. Ben fotoğraflara çok önem veririm diyorsanız , Redmi note 7 alabilirsiniz. Redmi note 7 çok daha iyidir A50'den sadece 2GB Ram eksiği mevcut. Bu arada Redmi 7 500TL daha ucuz. Ben olsam Redmi note 7 alırdım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı