Samsung Galaxy A50 alınmalı mı?

enesilhan

Hectopat
Daha fazla  
Bu telefon alınır mı? Kronik sorunu var mı? Alırsam pişman olur muyum? Lütfen cevap verir misiniz? Bugün alacağım telefonu, kullanan arkadaşlar da yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş neye göre alınır dedi bilemiyorum. Bence alınmaması gereken bir telefon. Kameranın hakkını özellikle gece çekimlerinde ve videolarda vermiyor, parmak izi çoğu zaman okumuyor, okusa da geç okuyor. Minimum A70 ya da Meizu, Xiaomi gibi markalara yönelinmesini öneriyorum.

Arkadaş neye göre alınır dedi bilemiyorum. Bence alınmaması gereken bir telefon. Kameranın hakkını özellikle gece çekimlerinde ve videolarda vermiyor, parmak izi çoğu zaman okumuyor, okusa da geç okuyor. Minimum A70 ya da Meizu, Xiaomi gibi markalara yönelinmesini öneriyorum.
Öncelikle parmak izine 3 kere aynı parmagı tanıtırsak çok hızlı çalışıyor. Kamera konusunda Gcam kullanıldıgında muazzam sonuçlar verebilmekte.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı