Samsung Galaxy A50 mi? iPhone 6S Plus mı?

Ard4x

Decapat
Katılım
11 Mayıs 2019
Mesajlar
94
Arkadaşlar merhaba. Soru biraz komik gelebilir ama siz acayip eleştirmenler bu konuyu kardeşime de anlatabileceğinizi düşünüyorum. Ablam 3 yıllık 6s+'ı almayı istiyor ama almamalı. Siz ne diyorsunuz?
 
Evet 6S Plus’ı almak biraz saçma olur seneye yüksek ihtimal güncellemeyi kesecek bir telefon. A50’nin fiyatını bilmiyorum fakat amiral gemilerine yönelmeniz daha mantıklı gibi.
 
LG G7 Thinq öneririm kamerası olsun ekranı olsun, performans olsun pil hariç çoğu konuda fiyatının rakiplerinden önde A50 ve Iphone 6+ iyi.

LG G7 ve Iphone X karşılaştırması ablanızın fikri değişebilir
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Arkadaşlar 6S mi kaldı 2020 yılına gireceğiz az kaldı :) Redmi Note7 kalınlık - ele oturuşu ve ön kamera anlamında seni rahatsız etmezse; geri kalan her şeyiyle > fiyatı da dahil olmak üzere gayet güzel bir telefon.
 
Haklisin biraz kafani karistirdik :) A50 ince ve ele oturan bir telefon. Boyut olarak rahatsizlik duymayacaksan gonul rahatligi ile alabilirsin. IPhone 6S ile karsilastirilamayacak kadar iyi bir telefon zaten.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı