Samsung Galaxy A52S vs Samsung Galaxy M52

Hocam A52'si alalı 1 hafta oldu berwar sayesinde aldım çok memnunum istersen soru sorabilirsin bana
Bir problem yaşadınız mı hocam artı eksilerini anlatabilirmisiniz? Pil ömrü, kamerası, performansı nasıl telefonun?

Performans derken hocam işlemciler aynı
Sanırım bataryayı kastediyorlar hocam. Kullanmadığımdan yorumlar dışından bir şey bilmiyorum ki buradayım.

Yerinizde olsam A52S alırdım. Aralarında 200 lira fark var. En büyük eksiği batarya fakat siz bilirsiniz. Bence bu fiyata m52 değmez.

Bir problem yaşadınız mı hocam artı eksilerini anlatabilir misiniz? Pil ömrü, kamerası, performansı nasıl telefonun?

Sanırım bataryayı kastediyorlar hocam. Kullanmadığımdan yorumlar dışından bir şey bilmiyorum ki buradayım.

Hocam şöyle deyim bugünkü ekran sürem 3 saat ama 60 şarjım var daha sanırım toplam bugünlük 5 veya 6 saat ekran sürem olacak 2 saat PUBG oynadım 60 FPS olarak. Ama dün 8 saat ekran süresi aldım yani demek istediğim batarya dengesiz biraz tel daha yeni olduğundan da kaynaklı olabilir onun dışında başka bir sorunum yok kamerası ve performansı bayağı bayağı iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şöyle deyim bugünkü ekran sürem 3 saat ama 60 şarjım var daha sanırım toplam bugünlük 5 veya 6 saat ekran sürem olacak 2 saat PUBG oynadım 60 FPS olarak. Ama dün 8 saat ekran süresi aldım yani demek istediğim batarya dengesiz biraz tel daha yeni olduğundan da kaynaklı olabilir onun dışında başka bir sorunum yok kamerası ve performansı bayağı bayağı iyi.
Bilgi verdiğin için sağol. A52S daha mantıklı geliyor. Sende öneriyorsan siparişi vereceğim. Kararsız kalmayı sevmiyorum.

Batarya hariç her konuda A52s daha iyidir depolama, RAM, kamera, stereo hoparlör olması. Zaten yonga setleri aynı.
Hocam depolama ve ram aynı ancak hoparlör ve kamerada a52s önde.

Bilgi verdiğin için sağ ol. A52s daha mantıklı geliyor. Sende öneriyorsan siparişi vereceğim. Kararsız kalmayı sevmiyorum.

Hocam verin gitsin ben çok sevdim açıkçası telefonu korka korka denize soktum meraktan dolayı yaklaşık 25 dk video çektim hiçbir şey olmadı, e işlemciye iyi bence alın ben Hepsiburada'dan almıştım.

Hocam verin gitsin ben çok sevdim açıkçası telefonu korka korka denize soktum meraktan dolayı yaklaşık 25 dk video çektim hiçbir şey olmadı, e işlemciye iyi bence alın ben Hepsiburada'dan almıştım.
Denemek icin denize sokmanızda ayrı ikonik olmuş hocam 😃 herneyse verdiğiniz bigiler için teşekkür ederim sağolun. Siparişi veriyorum.

Doğrudur hocam kiyasla sitesi yanlış veriler girebiliyor.
Önemli değil hocam sağolun sizde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı