Samsung Galaxy A55 vs Honor 200

Brindar Werther

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar kendime telefon alacağım. Aklımda iki tane telefon var. Sadece kamera konusunda hangisinin daha iyi olduğunu konusunda kararsız kaldım. Sizce Galaxy A55 mi yoksa Honor 200 mü?

Merhaba arkadaşlar kendime telefon alacağım. Aklımda iki tane telefon var. Sadece kamera konusunda hangisinin daha iyi olduğunu konusunda kararsız kaldım. Sizce Galaxy A55 mi yoksa Honor 200 mü?

Honor 200 daha iyi. Sadece güncelleme kısmında Samsung'dan 1 sene eksik sanırım.

A serisini almayın. Samsungun A serisi bi tık weak ve ilerleyen zamanlarda kasıp donuyor bu da Iphone fanlarının (popüler kültürün köleleri) ağzına laf vermiş oluyor. Kısacası honor 200 daha iyi. S22 de alabilirsiniz birazcık çıkabiliyorsanız çıkamıyorsanız Honor 200 alınız.

Son düzenleme:
Honor 200 ve Galaxy A55 kamera kıyaslamasında, Honor 200'ün daha güçlü bir kamera performansı sunduğunu görüyoruz. Honor 200'ün 50 MP ana kamerası, daha büyük bir sensör boyutu (1/1.3 inç) ve daha büyük piksel boyutuyla (1.2 µm) düşük ışıkta daha iyi sonuçlar verebilir. Ayrıca, Honor 200'de 50 MP telefoto lens ile 2.5X optik Zoom bulunurken, Galaxy A55'te telefoto lens bulunmuyor. Ön kamera açısından da Honor 200, 50 MP çözünürlükle Galaxy A55'in 32 MP'lik ön kamerasına göre daha iyi performans sağlıyor.

Daha fazla detaylı karşılaştırmalar için şu linklere göz atabilirsin:

Samsung kullanan biri olarak söylüyorum s serisi almadıkça sizi pek önemsemiyorlar. Ne güncelleme ne yazılım ne çözüm. S serisi candır ancak a serisi cidden uzun ömürlü değil ve Samsung bence bunu bilerek yapıyor. Honor 200 alın rahat olun.

A serisini almayın. Samsung'un A serisi bir tık weak ve ilerleyen zamanlarda kasıp donuyor bu da iPhone fanlarının (popüler kültürün köleleri) ağzına laf vermiş oluyor. Kısacası Honor 200 daha iyi. S22 de alabilirsiniz birazcık çıkıp.

Tabii ki S serisi Samsung'un premium cihazlı serisidir falat A34'ten itibaren A serisi iyileşmeye başladı özellikle fiyat performans yönünden.
Bende M21 var 4 senedir aktif olarak kullanıyorum hiçbir zaman aşırı kasma, donma yaşamadım. Ben bu telefonda böyle bir performans alıyorsam A55 kat kat daha iyidir.
Bu telefonla yapmadığım şey kalmadı.
Ağır edit uygulaması kullandım -telefonu zorlayacak şekilde- grafikli oyunlar oynadım, fotoğraf düzenlemesi yaptım, sosyal medyayı yoğun kullandım-şu an da aynı şekilde-
Kısacası şu anki telefonlar eskisi gibi değil. Ben M21 ile bunları yaptıysam A55 gibi bir cihazla daha da iyileri yapılır.

Tabii ki S serisi Samsung'un premium cihazlı serisidir falat A34'ten itibaren A serisi iyileşmeye başladı özellikle fiyat performans yönünden.
Bende M21 var 4 senedir aktif olarak kullanıyorum hiçbir zaman aşırı kasma, donma yaşamadım. Ben bu telefonda böyle bir performans alıyorsam A55 kat kat daha iyidir.
Bu telefonla yapmadığım şey kalmadı.
Ağır edit uygulaması kullandım -telefonu zorlayacak şekilde- grafikli oyunlar oynadım, fotoğraf düzenlemesi yaptım, sosyal medyayı yoğun kullandım-şu an da aynı şekilde-
Kısacası şu anki telefonlar eskisi gibi değil. Ben M21 ile bunları yaptıysam A55 gibi bir cihazla daha da iyileri yapılır.
A serisinin üst modellerini hiç kullanmadım fakat arkadaşlarımın fikirlerine ve araştırdıklarıma göre A serisi her anlamda android tarafından terk edilmiş bir seri. Bence honor 200 almak daha mantıklı. Fakat sizin dediğiniz gibiyse bile honor 200 kamera olarak olsun oyun performansı olarak olsun A55'den daha iyi telefon diye düşünüyorum. S22 Alınabiliyorken A55'i de Honor 200'ü de tercih etmem. İlla ki samsung alacağım diyorsa arkadaş ve bütçesi bu kadarsa A55 güzel bir seçenek en azından onun için.

A serisinin üst modellerini hiç kullanmadım fakat arkadaşlarımın fikirlerine ve araştırdıklarıma göre A serisi her anlamda Android tarafından terk edilmiş bir seri. Bence Honor 200 almak daha mantıklı. Fakat sizin dediğiniz gibiyse bile Honor 200 kamera olarak olsun oyun performansı olarak olsun A55'ten daha iyi telefon diye düşünüyorum. S22 Alınabiliyorken A55'i de Honor 200'ü de tercih etmem. İllaki Samsung alacağım diyorsa arkadaş ve bütçesi bu kadarsa A55 güzel bir seçenek en azından onun için.

Ben A55 alın diye yazmadım yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiysem kusura bakmayın.
Ben sadece A serisi için konuşmak istedim.
Honor 200 kamera açısından daha iyi. Aklınıza yatanı alın şimdiden hayırlı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı