Samsung Galaxy A70 İncelemesi

@WTC O fiyata bile daha iyi alternatifleri var.
Var tabii ki ama beni benden alan A80'nin fiyatı hangi akla hizmet S10 ile aynı fiyattan çıkarıldı. Böyle komedi görülmedi. Anlam vermek gerçekten çok güç. Milletin bu devirdeki telefon hastalığı fiyatların uçmasına sebep oldu. Araba fiyatında telefon alır oldu insanlar. Neyse Allah akıl fikir versin. Satıcılarda değil, alıcılarda suç.

3000 TL'lik telefon için gerçekten çok kötü GPU performansı. İçinde SP 845 isterdim en azından. SP 845 olmasa bile üst seviye Exynox işlemci olmalıydı. 1600 TL ye aldığım Mi 6 performansı böyle.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2019-07-21-17-26-42-230_com.antutu.ABenchMark.png
    40,7 KB · Görüntüleme: 72
Çok iyi olur. Şimdiden çok teşekkür ederim. Mail adresim: ebubekirozkan49@gmail.com

Attım. Onların kalitesi yine de düşmüş olabilir, bilgisayara bağlayamadığım için önce Drive'a, drive'dan indirip size attım hâliyle 8-9MB'dan 5-6MB'a düşmüş boyutu, oradan anlaşılıyor.
3000 TL'lik telefon için gerçekten çok kötü GPU performansı. İçinde SP 845 isterdim en azından. SP 845 olmasa bile üst seviye Exynox işlemci olmalıydı. 1600 TL ye aldığım Mi 6 performansı böyle.

Öncelikle hayırlı olsun. A70'i telefonmuş gibi kullanacağım için vereceği GPU performansı pek de umurumda değildi açıkçası, yok işte PUBG'i hangi ayarlarda açıyormuş bilmem neymiş. Bu tıpkı "Abi bu PC GTA5 açar mı?" sorusu gibi. Kamerası gayet muazzam olduğu gibi çok da güzel özelliklere sahip, bu yüzden bir pişmanlık çekmiyorum. Xiaomi veya Huawei tercih etmemişim iyi ki, etmem de ileride büyük ihtimalle.

Fotoğrafları gördüm. Benim için gayet yeterli. Uzun süren araştırmalarım sonucu A70'e karar verdim. Tabii bunda benim de sizin gibi telefonda oyun oynamayacak olmam yani GPU performansı çok önemli değil. Dahili hafızası hem de artırılabilir hafızası, batarya kapasitesi, hızlı şarjı, One UI arayüzü, SuperAmoled 6.7" ekranı ve benim için yeterli kamera performansı ile gayet tercih edilebilir bir model.

İşlemci ve Grafik birimine sadece oyun odaklı bakmak yanlıştır. Uygulamalar sürekli gelişiyor. Performans telefonun stabilitesini ve kullanım ömrünü doğrudan etkiler. Daha güçlü alternatif cihazlar varken bu ürünü almanın anlamı yok. Sanırım telefonlarımıza bizi gözetlemek için casus yazılım gönderdin. Kaç saat oyun oynadığımızı net olarak nasıl öne sürüyorsun?

Şu an yapabilir. Önemli olan gelecekte nasıl performans vereceğidir. Ben aldığım cihazı uzun süre stabil bir şekilde kullanmak isterim. Marka hayranlığı ya da yetersiz bilgi yüzünden insanlar bu cihazları alıyor. Biz sadece alternatifleri belirtiyoruz. Neden canını sıktığını anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Günde 1 kere şarj ediyorum, bilemedin 2. Geceden bırakıyorum sabah işe giderken Veri+Spotify'dan müzik dinliyorum falan akşama kadar işte sosyal medya derken eve geldiğimde saat 7 gibi falan hâlâ 25-30% duruyor.

A70 zaten çok iyi bir telefon ama Samsung'un cimrilik yapıp içine bu GPU ve CPU'yu koyması üzücü. Exynox 9810 falan görmek isterdim en kötü. Daha önce J7 Prime kullanıp Samsung'tan iğrendiğim için düşünmedim hiç Samsung cihaz almayı. MIUI arayüzü ile mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…