Samsung Galaxy Ace , PC USB'yi okumuyor

wolfraider19

Kilopat
Katılım
22 Haziran 2014
Mesajlar
35
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Business Analyst
Arkadaşlar USB yi PC okumuyor. Şarj oluyor ama pc ile herhangi bir bağlantısı gözükmüyor. Samsung USB Driver son sürümünü ve Kies son sürümünü indirdim bir gelişme yok .
 
Hocam ben de ace kullanıcısıyım bazen o olay benimde başıma geliyor telefon şarj olmaya başlıyor fakat usb bağlantısı yazısı gelmiyor. Ama benim sürekli böyle olmuyor tabi bilgisayara reset atınca düzeliyor mu ? Ya da her zaman mı aynı problemi yaşıyorsun ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır ilk defa başıma geldi , telefonu başka bir sebepten dolayı sıfırlamıştım ondan dolayı driver güncellemesi gibi şeyler düşündüm fakat olmadı , bilgisayarı yeniden başlatıyorum o zaman öyle bakalım bir de.

Edit: Maalesef.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Android Sürümü : 2.3.6

vs0GbKq.png


Bu kabloyla bağlı haldeyken telefon .
 
Son düzenleyen: Moderatör:
H:/ ' ye sağ tıklayıp " Kaldır " deyin. Ardından Taşınabilir Aygıtlar'a sağ tıklayıp "Donanım Değişikliklerini Tara" 'ya basın. Ardından bilgisayarı yeniden başlatın. Dediğim yöntem belki işe yarayabilir.
 
Bu sorun benim önceki telefonum olan Galaxy Pocket Plus'da vardı. Babamın telefonunun USB kablosuyla bağlamıştım olmadı. Ablamın S4'ü nün kablosu ile bağladım olmuştu. Sanırsam Akıllı Telefon ve Cep Telefonları'nın USB kabloları fark ediyor. Telefonu aldığınız kutunun içinde ki USB kablosunu mu denediniz ?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı