Samsung Galaxy M20 Lineage OS Nasıl Kurulur?

Aynı telefon ve aynı sorunum var bende kurmak istiyorum fakat korkuyorum sıkıntı çıkar mı sizce ROM atarken?
Sanmıyorum sıkıntılıysa geri döneriz stock roma. Fakat kurmam için bir rehber bulamadım.

@mburaktekin Hocam yardımınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Şu rehberi kullanabilirsiniz. Rehberin hafıza kartı kullanılan bölümünde hafıza kartı yerine telefonu bilgisayarınıza bağlayıp normal Bu Bilgisayar kısmından veya adb sideload'dan dosya aktarımı yapabilirsiniz.

Keza çok farkı yoktur ama bunu da yapabilirsiniz. Üsttekinde TWRP kurmayı da öğrettiği için onu da attım. Üstteki daha yardımcı olabilir.

Şu rehberi kullanabilirsiniz. Rehberin hafıza kartı kullanılan bölümünde hafıza kartı yerine telefonu bilgisayarınıza bağlayıp normal Bu Bilgisayar kısmından veya adb sideload'dan dosya aktarımı yapabilirsiniz.

Keza çok farkı yoktur ama bunu da yapabilirsiniz. Üsttekinde TWRP kurmayı da öğrettiği için onu da attım. Üstteki daha yardımcı olabilir.
Hocam gapps romda mevcut mudur? SD kart bulabilirim sanırım. Dosyalarımda eksik var mıdır?
Recovery'nin TWRP olmadıgını gecte olsa anladım.
1666641800221.png

Recovery TWRP'dir. Custom recovery'dir. Doğru anlamışsınız yani. Lineage OS'un recovery'sini kullanmayın. Zaten Lineage OS ROM'unun içinde o. ROM'u atınca o da geliyor. İşimiz TWRP ile.

GApps Evolution X'de vardı da Lineage OS'ta var mı bilmiyorum. Olmadı şimdi ROM'u yükleyip bi' açmayı denersiniz. GApps sitesinde 3. bölümde uygulama paketleri yazıyor. Dilerseniz sadece Google Play Store'un olduğu paketi seçebilirsiniz.

SD kart bulursanız da olur bulamazsanız da. Ben hiç SD kart kullanmadım bunları yaparken. PC'den hallettim. Ama siz bilirsiniz, o iş rahat meselesi. Hangisini isterseniz yani.

Eksik yok, fazla var. Lineage OS recovery'yi silebilirsiniz. Başlayabilirsiniz.

Rehberde yazıyor olması lazımdı. Yoksa da söyleyeyim. Geliştirici Seçenekleri'nden OEM kilidini ve ihtiyaten, belki lazım olur diye USB Hata Ayıklama'yı açın.

GApps'te ise karar size kalmış. Üstlerindeki küçük butonlarda ne içerdiği yazıyor. Fakat benim önerim en az paketi içeren pico paketidir.
ARM işlemciyi seçin ve Android sürümünü indirdiğiniz Lineage OS ROM'un Android sürümüne göre seçin.

Ayrıca sonucu da bize bildirin hocam. Hallolunca da çözüm olarak işaretlemeyi unutmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00