Samsung Galaxy M20 vs. Xiaomi Note 7

Ahmensrr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Technopat ailesi, 1 ay içerisinde yeni telefon alacağım ama bir türlü karar veremedim. Samsung Galaxy M.20 mi yoksa Xiaomi Redmi Note 7 mi? M.20'nin RAM'ı 3GB hafızası, 32 GB bataryası çok cezbediyor ama Note 7'nin hafızası 64 GB, RAM ise 4 GB. Bir türlü karar veremedim, kullananlar varsa 1500-1800 arası bir bütçe var.

Son düzenleyen: Moderatör:
En iyisi tercih Xiaomi Redmi Note 7 olur.

Xiaomi Redmi Note 7 kamera, ekran, işlemci performansı, malzeme kalitesi vb. konuların hepsinde önde.

Samsung M20'nin Xiaomi Redmi Note 7'ye göre tek artısı pil denebilir.
[/QU bende note 7 düşünüyorum fakat bu imei sorunları yüzünden biraz çekiniyorum telefonu kullanınca mesaj geliyomuş telefon yurt dışı kayıtlı diye 120 gün içinde kapatılacak felan diyolar

Onlar Sahibinden, Facebook gruplarında satan yerlerde olur kayıtsız telefonlar.

Zaten alıcağınız telefonu Türkiye garantili bir sıktını olmaz rahatça alabilirsiniz.
yok forumda da var zaten o şikayet hepsiburada dan almışlar o imeisi çıkmayan telefonu ama yinede kafamda soru işareti var biraz daha araştırsam iyi olur

yok forumda da var zaten o şikayet hepsiburada dan almışlar o imeisi çıkmayan telefonu ama yinede kafamda soru işareti var biraz daha araştırsam iyi olur
Ben 1.5 Yıldır Mi Note 3 kullanıyorum. Arkadaşa 2-3 ay önce Redmi Note 7 aldık. Hiçbir IMEI sıkıntısı çekmedik.

Bugün kargodan geldi benim Note 7 :) Mavi rengi oldukça hoş ve elinizden düşürmediğiniz sürece malzeme kalitesi de oldukça iyi.
M20'nin gerçek hayattaki batarya testlerine bakmanız tavsiye ederim. Aynı kapasiteye sahip iki telefonun batarya performansı birbirinden oldukça uzak taraflarda kalabiliyor.

Bataryadan çekiniyorsan Note 7'nin bataryası zaten oldukça yeterli. Piyasadaki ortalama telefonlardan daha iyi olduğunu söyleyebilirim rahatlıkla.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı