Samsung Galaxy Note 10.1 GT-n 8005 TWRP ekranına geçmiyor

Ahmet Sezer19

Femtopat
Katılım
5 Nisan 2021
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Enerji Sistemleri Mühendisi
Tabletimin Android sürümü eski olduğundan ötürü. Gerek EBA, gerek Zoom, YouTube, Chrome vs kullanamamaktayım. (YouTube ve Chrome güncelleme istiyor lakin güncellemiyor) bundan ötürü Android sürümünü yükseltmeye karar verdim. YouTube'dan izlediğim bir videodaki işlemlerin aynısını yapıyorum. Odin'le TWRP'yi yüklüyorum lakin TWRP menüsü yerine Recovery ekranı geliyor. İlk başlarda download no diyordu sonra Odin'le yüklediğimde 1 count oldu vs ama hiç TWRP menüsü açılmadı. Bu işlemi tekrarladığımda count yazan yerdeki sayı artıyor lakin hiçbir şey değişmiyor. Başka bir videoda ise SD karta dosyaları atıyordu lakin elimde SD kart adaptörüm olmadığı için onu yapmamıştım. Yardımcı olursanız çok mutlu olacağım, iyi günler diliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, Aynı Sorunu Bende Yaşıyorum Samsung Galaxy 10.1 GT N8005 Tabletimi uykusundan uyandırmak istedim 4.4 olan android surumunu daha ust bir surum yuklemem için twrp yapmam gerekti Odin ile twrp yi başarılı bir şekilde kurduğum halde twrp mod yerine her defasında eski recovery moduna giriyor twrp hiç yüklenmemiş gibi davranıyor. daha önce de farklı bir modele twrp yüklemiş çalıştırmıştım ama böyle bir sorun ile karşılaşmamıştım. fikri olan arkadaşlarım fikrini paylaşırsa sevinirim. Saygılar.

Not. Twrp yi apk değil pc üzerinden yaptım cihazın bootloaderi kapalı.
Çözüldü: TWRP flashladıkten sonra reboot yaptıgında kapanır kapanmaz power ve ses açma tuuşuna basıyoruz SAMSUNG logosu geldiğinde powerdaki elimizi çekiyoruz ses açmaya basmaya devam ediyoruz ve TWRP MOD Açılıyor birdahada silinmiyor.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı