Samsung Galaxy Note 4 alınır mı?

550 TL buna vereceğine üzerine ekleyip bunu alsın 5 sene gider en azından o eskimiş dandik gubidik telefonu kullanmaz.
Xiaomi Redmi 5A 16 GB
Şuanda 250TL daha koyamam hadi koydum diyelim 16 GB hafıza az 32 GB yeni modellerde 1200 TL civarı ve 1-2 gün o telefonu kullandım oyun vs. oynamıyorum zaten Facebook ve Youtube'da geziyorum hiç kasma donma gibi sıkıntılar yaşamadım.

Şuanda 250TL daha koyamam hadi koydum diyelim 16 GB hafıza az 32 GB yeni modellerde 1200 TL civarı ve 1-2 gün o telefonu kullandım oyun vs. oynamıyorum zaten Facebook ve Youtube'da geziyorum hiç kasma donma gibi sıkıntılar yaşamadım.
Ben sana alma demiyorum alacaksan Custom Rom atacaksın. Cyanogen Mod ile stabilite yakalar cihaz çünkü saf Android en iyisidir.

550 TL Note 4 için çok iyi fiyat ve arka kamera camı dediğin fiyata yapıyorsa kamera camını yapıp kullan. Note 4 hala güçlü bir telefon, iyi bir ekrana, batarya ve kameraya sahip. Şu an piyasadaki çoğu 2000 TL altında bulunan telefondan daha iyi bir modeldir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı