Samsung Galaxy S24 FE telefonun ekran süresi nasıl arttırılır?

TEKNOLOJİPEREST

Hectopat
Makaleler
1
Telefon son zamanlarda bayağı ısınmaya ve şarjı hızlı bitmeye başladı. Ev gayet serin oyun oynamıyorum sadece sosyal medya kullanıyorum. Geçen gün 3.5 saat ekran süresi sonucu şarjım 27 kaldı. 100'den 27ye düştü şarjım. Bu asla normal değil buna bir çare bulmam lazım. Bu yüzden buraya yazdım. One UI 6.1'de iken 7 saat altı ekran süresi almazdım One UI 7'ye güncelledeğimden beri telefonun şarjı dayanmıyor 5.5-6.5 saat arası şarjı bitiyor. Telefonu 60Hz'e al demeyin bu telefonu 120Hz'de kullanmak için aldım zaten. Son 1 haftadır 4-5 saat arası ekran süresi alıyorum.
Telefonu sıfırlasam düzelir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Telefon son zamanlarda bayağı ısınmaya ve şarjı hızlı bitmeye başladı. Ev gayet serin oyun oynamıyorum sadece sosyal medya kullanıyorum. Geçen gün 3.5 saat ekran süresi sonucu şarjım 27 kaldı. 100'den 27ye düştü şarjım. Bu asla normal değil buna bir çare bulmam lazım. Bu yüzden buraya yazdım. One UI 6.1'de iken 7 saat altı ekran süresi almazdım One UI 7'ye güncelledeğimden beri telefonun şarjı dayanmıyor 5.5-6.5 saat arası şarjı bitiyor. Telefonu 60Hz'e al demeyin bu telefonu 120Hz'de kullanmak için aldım zaten. Son 1 haftadır 4-5 saat arası ekran süresi alıyorum.
Telefonu sıfırlasam düzelir mi?

Wipe cache+factory reset atarsan UI 6 kalıntılarını siliyor, bir şekilde ufak etki edebilir.
One UI 8'i bekle. O güncellemede çözülecek diyorlar.

Yeni güncelleme ile düzeleceğini hiç sanmıyorum.

Android 15 başlı başına sıkıntıydı.
Android 16 ile yeni gelecek güncellemede yenilik getirmeyip buna uğraşacağını söyledi beta modları (ne kadar doğruysa) betayı kullanan kullanıcılarda memnunlardı. Düzelme şansı var ama düzelmezse şaşırmam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı