Samsung Galaxy S4 GT-I9500 için Andorid 5.0 Lollipop Kurma

Burak_Dalkiran

Kilopat
Daha fazla  
Samsung Galaxy S4 GT-I9500 için Andorid 5.0 Lollipop kurarsam telefonda sorun yaşar mıyım ? Yani sorun der iken ısınma cihazda donukluk yaşar mıyım? Arkadaşlar yalnız birçok yorumları okudum. Bazılarını dinledim herkes gelen güncelleştirmenin telefon için çok kötü olduğunu söylüyor. O kadar çok arada kaldım ki artık dayanamadım böyle sorular sormaya başladım. Telefonların orijinal lisanslı oluğu gibi bir de sahtesi var. Acaba sorun yaşayan arkadaşların ürünleri orijinal olmayan (Rom' u Rusya'da veya Afganistan'da olanlar gibi) ürünler mi ? Gerçekten yükleyip yüklememe arasında gidip geri geliyorum.

Bende de aynı cihaz var. Bundan ömce RUS Rom atmıştım. Rus rom orijinal stock Rom. Yani Samsung'un çıkardığı. Sahte falan değil yani. Sadece Türkiye'e gelince Türkiye Rom'u attım ama aynısı. 5.1 güncellemesine gelirsek ben çok memnunum. Isınma sorunu KitKat'da daha fazlaydı diyebilirim. Telefon çok serileşti. Ben öneririm şahsen.

Güncellemeyi yükleyince telefon çok ağırlaşıyor. Isınmayı o kadar farkedemedim, malum havalar sıcak; telefon her şekilde ısınıyor. Tabii ben bunu arkadaşımın telefonunda 1 saat deneme yapmış biri olarak söylüyorum.

Arkadaşlar acaba söyle olabilir mi: Haliyle bildiğimiz gibi iki çeşit depolama sistemleri görüyorum. Birincisi yazlım ile depolama (SSD, SDHC gibi) yapan cihazlar görüyorum. İkincisi mekanik depolama (HDD, Kişisel Bulut gibi) cihazları görüyorum. Mekanik de bildiğimiz sabit disk depolama yapıyor. Yazılımda ise bazı özel kodlar bu cihazın içerisinde yer alarak depolama alanı yer alıyor (direk elektrik temaslı). Mekanik depolamamalarda yer kalmadığı zaman sadece donukluk hissediliyor. Yazılımlı depolamada ise hem ısı hem de performans düşüklüğü görülüyor. Sorum şu: Acaba yazılımla depolama kullanan telefonlarda eğer biz kapasiteyi zorlarsak ( kurulacak olan işletim sisteminden sonra 950 MB doluluk hissedeceğiz) ısınma ve diğer donma sorunlarıyla karşılaşabilir miyiz ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı