Samsung Galaxy S8 mi, Oneplus 5T mi?

Erdem Koyuncu

Kilopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 hafta sonra telefon alacağım ancak Samsung Galaxy S8 ile OnePlus 5T arasında kaldım. Önceliğim kesinlikle ekran, performans ve pil. Kamera ve tasarım açıkçası benim için çok önemli değil. OnePlus 5T'nin ithalatçı garantisi beni biraz tedirgin ediyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran, performans, pil, kamera ve tasarım (parmak izi konusu hariç) olarak S8 yardıra yardıra öndedir. Güvenle satın alabilirsiniz.
Performans ve pil konusunda o kadar geride olduğunu sanmıyorum, hatta ileri de bile olabilir.

Bana kalırse OP 5T Türkiye de şuan çok pahalıya satılıyor. Eğer 2.500 TL civarına düşer ise alınabilir. Dash Charge ve 1080P ekran şarj konusunda sizi çok mutlu edecektir. Performans konusunda ise zaten SD 835 kullanan bir cihaz her şekilde isteklerini karşılayacktır.

@SypeR Performans olarak benzer modeller, batarya tarafında da S8 geridedir, önde değil. OP5T batarya olarak biraz daha iyi. 5T modelinin ayrıca RAM avantajı da var. Diğer dediğin şeyler doğru. Batarya tarafında S8 de iyi, Samsung arayüzü batarya optimizasyonu konusunda çok iyi bir seviyede artık.

S8 modeli fiyat olarak 3100-3200 civarlarına kadar indi. OP5T ise 2700 TL civarlarında satılıyor. S8 genel olarak daha iyi bir cihaz olsa da fiyat performans olarak OP5T almak daha doğru. Samsung, One Plus firmasına göre de daha çok güven veren bir firma S8 modelini de tercih edebilirsin, S8 gayet iyi bir telefon.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı