B BAKLAVA 1 Femtopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #1 S6 Lite almak istiyorum ama teknik özelliklerini bilmiyorum daha önce kullanmış biri yazabilir mi? Oyun oynanisini, FPS en fazla ne kadar, kasma sorunu vs? (iPad fanlari yazmasin) Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2021
S6 Lite almak istiyorum ama teknik özelliklerini bilmiyorum daha önce kullanmış biri yazabilir mi? Oyun oynanisini, FPS en fazla ne kadar, kasma sorunu vs? (iPad fanlari yazmasin)
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 22 Nisan 2021 #2 İşlemcisi nispeten güçlü ancak fiyatına göre güçsüz bir tablet. iPad 8. nesil alınması daha iyi olur. S6 Lite PUBG'de en düşük ayarlarda 40 60 FPS verir. CoD Mobile de ise 40 FPS üstüne çıkar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
İşlemcisi nispeten güçlü ancak fiyatına göre güçsüz bir tablet. iPad 8. nesil alınması daha iyi olur. S6 Lite PUBG'de en düşük ayarlarda 40 60 FPS verir. CoD Mobile de ise 40 FPS üstüne çıkar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
m0rphine Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2015 Mesajlar 1.864 Çözümler 23 23 Nisan 2021 #3 İşlemcisi A50 ile aynı. Yani Youtube'da A50'nin testlerine de bakarak fikir sahibi olabilirsiniz. Artı 0 Eksi