Kusura bakmayın .md5 uzantısı olmayacak kopyalarken onu da kopyalamışım
O indirdiğiniz dosyanın hemen yanında .zip uzantılı olan dosya rom. TWRP ile yükleyebilirsiniz.

Tamam hocam indiriyorumKusura bakmayın .md5 uzantısı olmayacak kopyalarken onu da kopyalamışımO indirdiğiniz dosyanın hemen yanında .zip uzantılı olan dosya rom. TWRP ile yükleyebilirsiniz.
Hocam romu yükledim ama Play Store kayıt oyurken atıyor uygulamadan.Kusura bakmayın .md5 uzantısı olmayacak kopyalarken onu da kopyalamışımO indirdiğiniz dosyanın hemen yanında .zip uzantılı olan dosya rom. TWRP ile yükleyebilirsiniz.
Ayarlardan hesap eklemeye çalışın.Tamam hocam indiriyorum
Hocam romu yükledim ama Play Store kayıt oyurken atıyor uygulamadan.
Her türlü Google uygulamasında öyle atıyorAyarlardan hesap eklemeye çalışın.
Ya da linkten Play Store uygulamasını indirip güncelleyin.
Google Play Store 10.0.07-all [0] [PR] 195769313 (240-480dpi) (Android 4.1+) APK Download by Google LLC - APKMirror
Google Play hizmetleri 55.45 mb, Gboard 10.39mb, Chrome 9.09mb, Google 3.80mb, Play Store 1.48mb anormal değerler değilmi? Play Store düzeldi attığınız link ile teşekkürler.Ayarlardan hesap eklemeye çalışın.
Ya da linkten Play Store uygulamasını indirip güncelleyin.
Google Play Store 10.0.07-all [0] [PR] 195769313 (240-480dpi) (Android 4.1+) APK Download by Google LLC - APKMirror
Play Store sürümünü mü? Yoksa Android sürümünü mü yükseltmek istiyorsunuz?Hocam (SNNZYNVL) bende de Samsung Mega GT-I9152 mevcut. Sürüm yükseltmek istiyorum. Yardım edebilirmisiniz?
Hocam merhaba konuyu açtım.Bununla ilgili kendi konunuzu açın. Konunun detaylarını yazacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.